top of page

Viimeistä kertaa tien päälle


Viimeistä kertaa tien päällePallokerho matkustaa sunnuntaina kauden viimeiseen vierasotteluun Kotkaan FC KTP:n vieraaksi. Mikä olisikaan parempi paikka päättää vierasreissut kuin legendaarinen Arto Tolsa Areena. Kohtaaminen on kauden neljäs. Näistä Pallokerho vei ensimmäisen Tolsalla vapun alla 1–2. Toinen kohtaaminen Harjulla oli pyöreä 0–0. Viimeisimmän kohtaamisen pari viikkoa sitten JyPK vei Harjulla selkeästi 3–0 ja varmisti tuolloin sarjan ykköspaikan.

Kotkalaiset ovat saaneet pelata jo pidemmän aikaa ilman panosta. Viisi viimeistä ottelua on tuonut voiton ja tasapelin lisäksi kolme tappiota. Viimeisin voitto on kotoa jatkosarjan toiselta kierrokselta VIFK:sta. Sunnuntaina on kotkalaisittain kauden viimeinen kotiottelu, joka varmasti sytyttää sekä joukkuetta, että myös suhteellisen eläväistä kotiyleisöä. Pallokerho on vienyt aiempia otteluita, mutta hyvin taisteleva ryhmä on saanut pidettyä kuitenkin viimeisintä Harjun visiittiä lukuun ottamatta itsensä iskuetäisyydellä.

Pallokerhon kausi jatkui viikon tauon jälkeen – voitolla VIFK:sta. Hieman haastavankin ottelun viimeisellä vartilla se onnistui tekemään voittomaalin ja kotiuttamaan kolme pistettä. Se on voittavan joukkueen avainpiirre ja siinä yksi iso tekijä koko menestyskaudelle. JyPK on hallinnut edellisiä KTP-otteluita pelitapahtumilla mitaten, vaikka tuloksellisesti, viimeisintä lukuunottamatta, kotkalaiset ovat olleet iskuetäisyydellä. Sunnuntai tuskin tulee muuttamaan tuota kuvaa, mutta pitää kuitenkin muistaa, että KTP haki viikonloppuna vieraspisteen PKKU:lta 2–2 tasapelillä. Eli sunnuntainakin voitto vaatii onnistunutta iltapuhdetta. Tappioton kausi on kahden ottelun päässä ja Kotkassa on mahdollisuus ladata vielä hieno panos kauden päätösotteluun kotiyleisön eteen ja koko seuran kauden päätösjuhlaan.

59 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page