top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Uutiset: Vesa Stenroos palaa päävalmentajaksi


Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään ma 18.1.2021 alkaen.


Vesa on toiminut jalkapallovalmennuksen parissa yli 20 vuotta ja käynyt UEFA A - valmentajatutkinnon. Pääasiallisesti Vesa on valmentanut 11 v 11 poika- ja tyttöjoukkueita ja naisten joukkueita sekä toiminut erilaisissa seuratehtävissä mm. valmennuspäällikkönä, junioripäällikkönä, talenttivalmentajana ja tyttövastaavana. Vesa on toiminut valmentajana JyPK:ssa aiemmin 8 vuoden ajan. Tänä aikana hän valmensi seurassamme BSM- ja B1 – joukkueita sekä naisten edustusjoukkuetta kausilla 2008 - 2015. Saavutuksina JyPK:ssa mainittakoon kausilla 2010 ja 2011 saavutettu B – tyttöjen Sm-pronssi ja kaudella 2015 Naisten Suomen Cupin pikkufinaalin voitto. Vesa siirtyy JyPK:n päävalmentajaksi KJP:n valmennuspäällikön paikalta.


”Palaan Vihreään Perheeseen erittäin hyvillä mielin ja innoissani. On hienoa päästä tuomaan oma panokseni ja osaamiseni JyPK:n valmennukseen ja sen johtamiseen sekä valmentamaan ja kehittämään innokasta ja tavoitteellista liigajoukkuetta”, kertoo Vesa Stenroos.


”Olemme oikein tyytyväisiä, kun saamme Vesan paluumuuttajana takaisin seuraamme viiden vuoden jälkeen. Vesan valinnan uudeksi JyPK:n päävalmentajaksi ratkaisi erityisesti hänen pitkä ja monipuolinen kokemuksensa jalkapallovalmennuksesta ja sen johtamisesta, pelaajakehityksestä sekä vankka tyttö- ja naisjalkapallon tuntemuksensa. Lisäksi on tärkeä asia seurallemme, että Vesalla on laajat verkostot jalkapallon saralta niin Jyväskylässä kuin valtakunnallisesti”, sanoo toiminnanjohtaja Petri Oksanen.


790 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page