top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Uutiset: Venla Lamberg jatkaa kaudella 2022Venla Lamberg, 18, pelaa myös kaudella 2022 Pallokerhossa. Kuten siskonsa Veera, Kortteliliigasta lähtien JyPK:n värejä kantaneen topparin oli viime vuonna tarkoitus rauhassa kehittyä ja ottaa tuntumaa edustusjoukkueeseen, mutta kaudesta tulikin hyppy suoraan syvään päätyyn eli liigaan. Lamberg otti tämän haasteen hienosti vastaan ja pelasi lopulta 23 liigaottelua ja kaksi Suomen Cup -ottelua – melkein kaikki alusta loppuun. Ainoastaan päätöskierros Helsingin Paloheinässä jäi Lambergin osalta väliin.

Lambergin esitykset olivat sen verran vakuuttava, että hän sai lokakuussa kutsun Suomen U19-maajoukkueeseen EM-karsintaotteluun Turkkia vastaan, jossa hän pelasi 90 min, sekä harjoitusotteluun Viroa vastaan, jossa Venla tuli kentälle toiselle jaksolle.

"Fiilikset tulevasta kaudesta on hyvät ja on mahtavaa päästä taas pelaamaan Harjulle tämän joukkueen kanssa. Tavoitteeni on kehittyä kokonaisvaltaisesti pelaajana ja sitä kautta auttaa joukkuetta tulevalla kaudella.", toteaa Lamberg.

92 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page