top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Uutiset: Tao Stark jatkaa Pallokerhossa


Nuorten maajoukkuepelaaja (U18, U19) Tao Stark on allekirjoittanut sopimuksen kaudelle 2022. Tao edusti jalkapallopolkunsa alussa FC Vaajakoskea ja Jyväskylän Nousua sekä tuli vihreän junioriputken läpi aina edustusjoukkueeseen asti.


Edustusjoukkueessa hän debytoi Suomen Cup ottelussa 2021 Kuopion Palloseuraa vastaan. B-tyttöjen SM-sarjajoukkueessa vikkelä keskikenttäpelaaja oli viimeisen kahden vuoden aikana tärkeässä roolissa.


Viime kaudella Stark debytoi myös Kansallisessa Liigassa ikimuistoisesti. Juuri sillä hetkellä, kun Stark oli valmis lähtemään vaihdosta kentälle, sammui Tampereen Kaupin stadionin valaistus ja peliä Ilvestä vastaan jatkettiin sivukentällä.

"Odotan ensimmäistä kauttani naisten sarjassa tosi paljon. JyPK yhdessä JFA:n kanssa tarjoaa minulle hienon paikan kehittyä jalkapalloilijana. Kun hyvien valmentajien lisäksi myös fysiikkavalmentajat ovat alansa huippuja niin pystyn kokonaisvaltaisemmin kehittämään itseäni laadukkaan arjen avulla. Yksi tulevan kauden tavoitteistani on erityisesti kehittää omaa fyysistä kamppailupelaamista. Toivottavasti yleisö pääsee ja löytää Harjun katsomoon, sillä haluan pelata viihdyttävää ja hyvää jalkapalloa.", kertoo Stark.


312 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page