top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Uutiset: Pallokerhon päävalmentaja vaihtuuJyväskylän Pallokerhon päävalmentaja vaihtuu. Nykyinen seuran päävalmentaja Tuomas Jaakkola lopettaa tehtävässään. Asiasta on sovittu yhteistyössä hänen ja seuran kesken. Tarkempi lopetusaika tiedotetaan myöhemmin.


Uuden JyPK:n päävalmentajan haku julkistetaan kuluvalla viikolla. Seuran hallitus on päättänyt päivittää seuran päävalmentajan toimenkuvaa vastaamaan nykyistä paremmin seuran, joukkueiden ja keskisuomalaisen tyttö- ja naisjalkapallon tarpeita.


Päävalmentajan toimenkuvasta ja vastuista kaudella 2021 tullaan tiedottamaan erikseen myöhemmin seuran joukkueita ja toimihenkilöitä.


- Lopettamiseni taustalla on kentän ulkopuoliset asiat ja edessäni on uusi haaste työelämässä. Jalkapallo kuitenkin säilyy isona osana arkea ja valmentaminen jatkuu Jyväskylän Pallokerhossa. Vihreän ajatuksen kautta siis jatkossakin töitä kentällä tehdään, odotan innolla lisää hienoja hetkiä futiksen parissa mahtavien JyPK:n pelaajien ja valmentajien kanssa, kertoo Tuomas Jaakkola.


- Jyväskylän Pallokerho kiittää Tuomas Jaakkolaa yhteisistä vuosista, toivottaa menestystä uusissa haasteissa ja on hieno asia, että Tuomas jatkaa edelleen JyPK:ssa valmentamista, kiittää toiminnanjohtaja Petri Oksanen.

266 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page