top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Uutiset: JyPK valittu pilottiakatemiaksi


Tyttöjen hybridiakatemiahaku ( Seura-Urheiluakatemia-Palloliitto kolmikantayhteistyö ) toteutettiin syyskuun lopussa Itäisellä ja Eteläisellä alueella. Jyväskylän Pallokerho ja Helsingin Jalkapalloklubi valittiin uusiksi pilottiakatemioiksi.


Molemmilla alueilla hakemuksia tuli yksi – Etelässä Helsingin Jalkapalloklubi yhteistyöurheiluakatemianaan Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia ja Idässä Jyväskylän Pallokerho yhteistyöurheiluakatemianaan Jyväskylän Urheiluakatemia.

Molemmat hakemukset täyttivät vaaditut akatemiakriteerit ja näin uusiksi pilottiakatemioiksi tulivat toiselle pilottikaudelle valituiksi HJK:n ja JyPK:n hybridiakatemiat.

Strategisen projektin toinen pilottivaihe alkaa 1.11.2021 ja päättyy 31.12.2022. Nyt valittujen kahden uuden pilottiakatemian lisäksi hybridiakatemioiden mallia ja vaikuttavuutta analysoidaan ensi vuoden aikana myös jo toiminnassa olevissa pilottiakatemioissa Helsinki Football Academyssä (HFA) ja Tampere Football Academyssä (TFA).

- Olemme todella iloisia siitä, että saimme pilottiakatemiastatuksen. Pääsemme Akatemian avulla kehittämään yhdessä jyväskyläläistä jalkapalloa Jyväskylän Urheiluakatemian kanssa yhteisenä tarkoituksena luoda nuorille pelaajille hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajina, yhdistää opiskelu ja huippu-urheilu ja luoda edellytyksiä ammattilaispelaajan uralle, JyPK:n puheenjohtaja Johanna Itkonen sanoo.


https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/rakennamme-akatemiaymparistoja-strategiaprojekti-etenee-jypk-ja-hjk-valittuhttps://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/rakennamme-akatemiaymparistoja-strategiaprojekti-etenee

197 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page