top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

UUTISET: Junioripäälliköksi Mikko Haapasaari


Jyväskylän Pallokerhon uudeksi Junioripäälliköksi on valittu Mikko Haapasaari ja hän aloittaa tehtävässään ma 11.1.2021 lähtien. Junioripäällikön päivitetyistä työtehtävistä tiedotamme tämän hetken suunnitelman mukaan tammikuun aikana, kun seuran uusi päävalmentaja on valittu ja päävalmentajan työtehtävät on samalla päivitetty. Mikolla on taustalla 20 vuoden työura Jyväskylässä kirkon nuorisotyössä ja reilut 10 vuotta jalkapallokentillä juniorivalmentajana kortteliliigasta B-junioreihin JyPK:n ja JJK junioreiden mukana.


”Nyt pääsen yhdistämään kaksi rakasta asiaa jalkapallon ja nuorten rinnalla kulkemisen. Minulla oli lapsena unelma ammattilaisuudesta jalkapalloilijana, mutta nyt se toteutuu toisin, kun jalkapallosta tulee ammatti. On mahtavaa päästä työhön JyPK:oon. Viimeiset kaksi kautta sain valmentaa JyPK:ssa tytöt 06 – joukkuetta. Mahtavia tyttöjä, jotka saivat minussakin vihreän sydämen sykkimään. Nyt ryhdyn nöyrästi uusiin haasteisiin ja tutustumaan pelaajiin ja valmentajiin. Toivottavasti pystyn kokemustani jakamaan ja sitä kautta JyPK:n joukkueiden ja seuran toimintaa kehittämään”, kertoo Mikko Haapasaari


”On todella hienoa saada Mikon kaltainen nuorisotyön- ja jalkapallovalmennuksen ammattilainen JyPK:oon työntekijäksi sekä tukemaan ja kehittämään JyPK:n junioritoimintaa. Tervetuloa Mikko!”, kiittää toiminnanjohtaja Petri Oksanen.


407 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page