top of page

Tuttuja kasvoja palaa Harjulle lauantaina


Lauantaina pelataan Harjulla. Vieraat saapuvat Kuopiosta. Kyseessä on kauden ensimmäinen kohtaaminen sarjassa. Preseasonilla Kuopiossa KuPS oli parempi 4-1. Paikallisottelun lisäksi ainakin JyPK:a kauemmin seuranneet tietävät, että keltanutussa pelaa monta pelaajaa, joilla on erityinen paikka vihreissä sydämissä. Lauantaina paluun Harjulle tekevät Gentjana Rochi, Lavdije Begolli sekä viime kaudella vielä JyPK:ssa pelannut Tao Stark.


KuPS on hävinnyt vain kerran, HJK:lle ja niin sanotusti pudottanut viisi pistettä 8 ottelussa. Monena vuonna sillä olisi voinut olla kärjessä tai sen tuntumassa, mutta nyt sijoitus on 2. viisi pistettä HJK:n perässä. Vaikka kausi ei ole vielä puolivälissä, niin HJK:n vire huomioon ottaen, ei enää lisää etumatkaa KuPS:lla ole varaa antaa. Sunnuntaina se puristi hieman tahmean alun jälkeen rutiinivoiton PKKU:sta maalein 5-1. Se ei liigaa seuranneita yllätä, että kolmikko Rochi, Begolli ja Aino Kröger on joukkueen tehotilastojen kärjessä.


JyPK:lla maalit ovat jääneet tekemättä kuudessa ottelussa, mutta joukkueen puolustus on osoittanut vahvuutensa ja päästetyissä maaleissa joukkue on tasavertainen keskikastiin. Se antaa pohjan, jonka päälle voi rakentaa. Oma tuloksen tekeminen on ollut vaikeaa ja koettelee jokaista, mutta juuri tällaisissa hetkissä työnteon ja joukkueen merkitys korostuu. Sillä keinoin hieman epäsuosiolliset tuuritkin alkavat kääntyä kotiin päin. Lauantaina haaste on valtakunnan kärkiluokkaa, mutta vihreät lähtevät taistelemaan ennakkoluulottomasti Harjun lauantai-iltaan.

60 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page