top of page

Turussa odottaa vahva ja mielenkiintoinen haaste


JyPK jahtaa avausvoittoaan vieraista tiistaina Turussa. Haaste on sarjan kärkipäätä, sillä TPS on sarjakakkonen. JyPK on kuudentena 10 pistettä TPS:sta, tosin ottelun vähemmän pelanneena. Runkosarja tulee Pallokerhon osalta puoliväliin, joten luonnollisesti myös panokset kasvavat loppukauteen.


Helppoja otteluita tuskin tulee. Turussakin vastassa on todennäköisesti kauden tähän asti kovin haaste.


TPS on ollut koko kauden vakuuttava. Etenkin, jos puhutaan pisteiden kotiuttamisesta. Se on vääntänyt tasaiset ottelut itselleen ja kairannut monesti plakkariinsa kolme pistettä. Jos kohta kaksi viidestä edellisestä pelistä on jäänyt pistettömäksi.


Pallokerhon statistiikka on vaihteleva. Käytännössä joka toinen ottelu on tuonut voiton, joka toinen ei. Pallokerhon puolustus, kuten ei Palloseurankaan, ole päästänyt paljoa maaleja. Hyökkäyspäässä TPS on ollut tehokkaampi. JyPK on ollut voittamaton kotonaan ja myös viimeistellyt vierasotteluita paremmin.


Tiistaina kentällä on myös jalkapallohistoriaa, Turussa kohtaavat 100-vuotias Palloseura ja 70-vuotias Pallokerho. Ottelu tulee olemaan kaikilla todennäköisyyksillä yhden maalin pallopeli. Tiistaina on mahdollista ottaa kolme pistettä Jyväskylään, mutta se vaatii maalihanojen aukeamista myös vieraissa.97 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Yorumlar


bottom of page