top of page

Toukokuu alkaa Espoossa


Pallokerho aloittaa toukokuun Espoossa. Tapiolassa on vastassa lauantaina Honka. Molemmat on kerännyt tällä kaudella kolme pistettä. Sarjakohtaamisia ei vuoden 2021 jälkeen ole.


Honka jäi Ilveksen jalkoihin Tammelan stadionin ja liigan avausottelussa. Kauden toisessa ottelussa HJK oli parempi maalein 0–1. Voitto- sekä pistetili aukesi kuitenkin viime lauantaina PKKU:n vieraana. Viime kaudella parin pisteen päähän pronssista jäänyt nuori ryhmä on nopea sekä suoraviivainen ja asettaa varmasti kovemman haasteen puolustuspäähän.


Pallokerho koki kitkerän kotitappion viime hetkillä PK-35:a vastaan. Hallinta oli valtaosan ottelusta vihreillä. Maalipaikat jäi kuitenkin hyödyntämättä ja vieraat sai mahdollisuuden viimeisen minuutin kulmapotkusta. Vihreät pääsi kuitenkin maalipaikkoihin, joka sinänsä on tärkeä asia ja antaa mahdollisuuden tuloksen tekemiseen. Espoossa ottelu tulee olemaan varmasti erilainen kuin viikko sitten, mutta ehjällä 90-minuuttisella etelästä voi mukaan ottaa jotain kotiin tuomisia. Yhden tilastokummajaisen Espoossa voi korjata. Pallokerho nimittäin ei ole koskaan vielä voittanut Honkaa liigaottelussa. Sen sijaan tasan on pelattu useamman kerran.


38 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page