top of page

Tehtävä täytetty, pisteet jäivät Harjulle

Pallokerho otti kolme pistettä pitkän väsytystaistelun jälkeen luvuin 2-0 (0-0).

Sport jaksoi puolustaa uhrautuvasti läpi ottelun ja JyPK:n maalintekoyritykset pysähtyivät puolustusblokkiin ennen kuin pallo ehti maalivahti Lotta Rosenströmille asti. Omaa hyökkäyspeliä ei Sportilla juurikaan ollut, omat paikkansa se rakensi ottelun loppupuolella vastahyökkäyksistä.

Pallokerholla oli paikkansa avausjaksolla, mutta tauolle mentiin 0-0 luvuissa.

Toinen jakso noudatti samaa kaavaa viimeiselle vartille asti. JyPK piti palloa ja yritti saada vapauttavan johtomaalin.

JyPK siirtyi johtoon 83. minuutilla. Veera Lamberg nousi vasemmasta laidasta päätyrajalle ja keskitti maalin eteen. Alma Forsén pääsi tökkäämään pallon lähietäisyydeltä ohi Rosenströmin.

Hetkeä aiemmin Sportilla oli pari vähintään puolittaista paikkaa. Hyökkäyspään pallonmenetyksen jälkeen vastahyökkäyksestä ja takakulmasta ohi painunut laukaus.

Ottelun sinetöi Pauliina Pirinen maalin edestä. Hän sai putata Henni Rinkisen syötön lähes tyhjään nuottaan.