top of page

Tavoitteena paluu voittokantaan sunnuntaina


JyPK matkaa sunnuntaina NJS:n vieraaksi Nurmijärven Klaukkalaan. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Viitaniemessä oli vihreiden näytös 7–0 luvuin Pauliina Pirisen iskiessä neljä maalia. NJS:n vieraana Nurmijärvellä, kerta on ensimmäinen. Joukkueet löytyvät eri puolilta sarjataulukkoa NJS:n alkukauden ollessa äärimmäisen vaikea.


NJS ei ole saanut omaan pelaamistaan uomiinsa koko kauden aikana. Onnistumisia ja tulosta ei ole tullut, joka varmasti heijastuu kaikkeen. Jyväskylässäkin varmasti muistetaan kristallin kirkkaasti miltä se tuntuu. Tilanne ei ole helppo. Nurmijärveläisten edellinen piste on toukokuun puolivälistä kotoa, KuPS Akatemiaa vastaan pelattu tasapeli. Edellinen sarjavoitto on vappuaatolta EBK:sta. Se on kuitenkin ajoittain pelannut ainakin tuloksellisesti tiukkoja otteluita, mutta ei ole onnistunut kääntämään niitä itselleen. NJS pelaa vielä tänään (keskiviikko) EBK:a vastaan Espoossa ennen sunnuntaita.


Pallokerho pelasi sunnuntaina 0–0 KTP:n kanssa Harjulla. Ottelun hallinta oli selkeästi vihreillä, mutta tulos jäi puuttumaan. Ottelun jälkeen hampaankoloon jäi varmasti kaikille sen verran iso biitti, että jo sillä ensi sunnuntaihin riittää sytykettä riittämiin. Viimeistä lukuun ottamatta, Pallokerho on ollut maalipaikoissaan tehokas. Suoritustaso on ollut tasaisen korkea, joka näkyy luonnollisesti sarjataulukossa. Vihreät ovat edelleen sarjassa tappioitta. Paluu voittokantaan on sunnuntain ainoa tavoite, mutta Nurmijärvelläkin tarvitaan oma hyvä suoritus täyteen pistepottiin.

24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page