top of page

Tarjolla paikka Suomen Cupin välieriin


Jos futiksesta haluaa löytää pientä playoff -fiilistä, sitä on tarjolla Viitaniemessä lauantaina. Kerrasta poikki, voitolla välieriin ja tappiolla katsomoon. Jos peliaika ei tuo ratkaisua, käydään hakemassa voittaja pilkuilta. Siinä lähtökohdat Viitaniemeen. Liiga-Ilveksen JyPK on kohdannut vuoden 2022 Suomen Cupissa. Puolivälierissä Ilves Pirkkahallissa oli nimenomaan pilkuilla parempi JyPK:n tasoitettua ottelun lisäajalla.


Ilves on tällä hetkellä Kansallisen Liigan seitsemäs. Keskikesä ei ole ollut helppoa aikaa liigassa. Edellinen voitto on toukokuun lopulta. Joskin tasapelejä tamperelaiset ovat pelanneet liigassa eniten – viisi. Tähän peilaten menestys Suomen Cupissa on varmasti sytyke ja tietenkin mahdollisuus saavuttaa jotain suurta.


JyPK jatkoi kulkua vierasvoitolla FC Lahdesta keskiviikkona. Joukkue on kasvanut kauden ajan aina vaatimustason mukaan. Lauantaina on mahdollisuus haastaa liigajoukkue ja mitata omaa tasoa sekä mahdollisuus ottaa askel kohti unelmaa. Liigajoukkuetta pidetään varmasti yleisesti ottelun suosikkina. Se on kuitenkin varma, että välieräpaikka on molemmille kovan työn takana. Jyväskylässä ollaan valmiita haastamaan liigajoukkue. Lisämauste voitontavoittelulle on arvontatulos. Ottelun voittaja saa kotiinsa cupin välieriin vastaansa voittajan otteluparista Åland United-KuPS. Panoksena on siis saada välierä Jyväskylään.

56 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page