top of page

Sunnuntaina sarjakärjen vieraaksi


JyPK matkustaa sunnuntaina Bolt Arenalle HJK:n vieraaksi. Edelliset kohtaamiset menevät aikaan, jossa elettiin pandemian otteessa. Liigavuosien aikana HJK on ollut niskan päällä (1-2-10), mutta Pallokerhokin on pystynyt myös niistämään sinivalkoisilta pisteitä. Sunnuntaihin HJK lähtee piikkipaikalta, JyPK sijalta 8.

 

HJK lähti kauteen yhtenä mestarisuosikeista, eikä se ainakaan tulosten valossa ole muuksi odotuksia muuttanut. Edellisessä ottelussa Klubi murjaisi Vantaalla 1–6 voiton. Liigaa on pelattu kuusi kierrosta ja sinivalkoiset ovat kulkeneet tuon matkan ilman tappioita. Alkukaudesta Lilli Halttunen, Jenna Topra ja Lotta Kalske ovat kantaneet tulosvastuuta, mutta koko joukkue kolmella päästetyllä maalilla on varmasti tällä hetkellä ansaitulla kärkisijalla.

 

JyPK katkaisi lauantaina kolmen ottelun tappioputken Harjulla. Vihreät nostivat selvästi omaa tasoaan edellisestä ottelusta. Pallo käytettiin kerran ylärimassa, mutta tolppien väliin se ei tunnu mahtuvan millään. Pallokerho kuitenkin sai luotua maalipaikkoja Ilvestä vastaan ja etenkin toisella puolikkaalla oli vaarallinen useaan otteeseen. Tulos tulee ennen pitkää, pitkän sarjan aikana onnikin näyttää yleensä molempia puoliaan. Alkukaudesta se ei ole näyttänyt ainakaan sitä kauniimpaa puolta. Klubi on Boltilla suosikki, mutta siitäkin löytyy ne kohdat johon iskeä.

30 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page