top of page

Sarjanousu katkolla lauantaina


Lauantaina on mahdollisuus kokea jotain jyväskyläläisittäin ainutlaatuista. Pallokerho pääsee Harjulle ensimmäistä kertaa ylemmässä jatkosarjassa. Viikonlopun ryöstöretki Keravalle tarkoittaa sitä, että unelmoitu sarjanousu on voiton päässä ja tämä hetki on mahdollista kokea lauantaina. Vieraaksi saapuu FC KTP. Kauden aiemmissa kohtaamisissa Pallokerho kävi 1-2 vierasvoiton Kotkasta Arto Tolsa Areenalta vapun alla ja heinäkuussa Harjulla pisteet tasattiin 0-0.


KTP:n viimeiset ottelut eivät olleet menneet täysin nappiin. Tappiot mm. FC Lahdelle ja Ilvekselle pudottivat kotkalaiset taistelusta kakkossijasta. Viime sunnuntai käänsi kuitenkin kelkan ja kotivoitto karsijan paikasta taistelevasta VIFK:sta maistui varmasti makealle. Lauantaihin KTP pääsee paineitta ja varmasti haluaa laittaa kapuloita JyPK:n rattaisiin. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kotkalaisten tiivis ja aggressiivinen puolustuspeli on ollut haasteellinen vastustajille.


Pallokerhosta ei sinänsä ole uutta kerrottavaa. Useaan otteeseen todetusta haasteen mukana kasvamisesta saatiin jälleen jopa häkellyttävä esimerkki Keravalla. Kauden paras ottelu kovimmassa paikassa ei tarvitse enempiä sanoja. Lauantaina on edessä yksi haaste. Kaikki palloilua seuraavat tietää, että katkaisuottelut eivät ole helppoja ja ne kuuluisat työrukkaset pitää olla käsissä. Helppoa iltapäivää ei ole odotettavissa KTP:ta vastaan. Joukkue on kuitenkin osoittanut, että lauantaina meillä kaikilla on mahdollisuus kokea jotain suurta ja ainutkertaista – yhdessä. Joten, jos joskus niin lauantaina, alkuiltaa kannattaa saapua viettämään Harjulle. Luvassa on joka tapauksessa ikimuistoisia hetkiä.

142 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page