top of page

Runkosarjan viimeinen kotiottelu torstaina


JyPK pelaa runkosarjan viimeisen kotiottelun torstaina. Vieraaksi Harjulla saapuu KuPS akatemia. Kesän korvalla Kuopiossa Pallokerho ei antanut mitään mahdollisuutta kotijoukkueelle ja voitti 0–7. Akatemialla on riveissään jyväskyläläisille tuttuja kasvoja Iita Pienimäki sekä Veera Lamberg.


Akatemialla on ollut juhannustauon jälkeen hankalaa. Juhannusta edeltäneellä kierroksella se murjoi FC Lahden 5–0. Sen jälkeen pistepussiin on pudonnut yksi piste. Joukkue löytyy sijalta 8. Kuten jo aiemmin todettu, kausi kääntyy siihen vaiheeseen, että loppusijoituksien todennäköisyydet alkavat realisoitua ja se lisää jännitettä kummassakin päässä sarjataulukkoa. Akatemia on tällä hetkellä ”kuivilla” sarjataulukossa, mutta matkaa putoajan paikalle on kaksi pistettä. Jokainen piste on siis kullan arvoinen.


Pallokerho kävi lauantaina Raumalla ja kotiin tuomisina oli piste 0–0 tasapelin myötä. Raumalaisten tiivis puolustus piti 90 minuuttia. JyPK onnistui murtamaan sen muutaman kerran. Maalit jäivät kuitenkin matkalle. Muutoin paria erikoistilannetta lukuun ottamatta, raumalaiset eivät päässeet aiheuttamaan suurta uhkaa. Pallokerho jatkaa sarjakärjessä tappioitta. Asetelmat torstaille Akatemiaa vastaan ovat hyvin samanlaiset kuin kesäkuun alussa. Loppusarjoihin lähtee runkosarjan pisteet mukaan, joten torstain kolmen pisteen potilla on suuri merkitys kaikille.

42 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page