top of page

Runkosarja päättyy lauantaina


Naisten Ykkösen runkosarja saa päätöksensä lauantaina, kun Harjulle saapuu KuPS Akatemia. Pallokerho varmisti paikkansa yläloppusarjassa viime lauantaina Sportin vieraana. Panosta ei silti puutu. Loppusarjoihin lähtee runkosarjan pisteet mukana, joten ottelu on jatkon kannalta myös pallokerholaisittain tärkeä.


Jos mahdollista, se on vielä tärkeämpi KuPS Akatemialle. Se tarvitsee kipeästi pisteitä ottaakseen paikkansa yläloppusarjassa. Akatemia taistelee paikasta Ilveksen ja VIFK:n kanssa. Kaikki ovat pisteen sisällä toisistaan.


JyPK on jo tunnetusti ollut vahva kotonaan. Reissu Vaasaan avasi myös vierasvoittotilin. Pallokerho on voittanut viidestä viimeisestä kolme, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kertaalleen. Akatemian viisi viimeistä on ollut hieman tahmeampia. Sen saldo tuosta matkasta on 1-2-2.


Akatemia on päästänyt vähiten maaleja JyPK:n ja TPS:n jälkeen, joten Harjulla tuskin nähdään maalihurjastelua. Sen sijaan varmasti erittäin viihdyttävä ja energinen futismatsi viimeisiin kesäpäiviin. Ottelu alkaa päätöskierroksen tyyliin klo 13.00.
58 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page