top of page

Runkosarja päätökseen Espoossa


Pallokerho päättää runkosarjan lauantaina Espoossa paikallisen Bollklubbin vieraana. Edellinen kohtaaminen Harjulla meni vihreille 3-1 Lotta Puolakan hatullisella. Tuolloin JyPK hallitsi ottelua selvästi, mutta lauantaina päivä on uusi.


EBK on turvallisesti taulukon puolivälissä. Yläjatkosarja on jo karannut ja putoamistaisteluun on matkaa sen verran, että loppukaudesta eivät espoolaiset tule sinne valumaan. Käytännössä kamppailu käy viidennestä sijasta Pallo-Iirojen kanssa. Viimeiset viisi ottelua on mennyt selkeällä jaolla. Tappiot ovat tulleet TOP 4 joukkueille ja voitot itseä alempana olevista.


JyPK voitti torstaina KuPS Akatemian selkeästi 5-0 eikä antanut vieraille mahdollisuuksia yllättää. Viimeiset viisi ovat menneet samaa kaavaa kuin koko kausi. Rauman tasapeli on ainoa pistemenetys tuohon aikajanaan. Pallokerho johtaa sarjaa tappioitta ja Espoon panos löytyy helposti noista kolmesta pisteestä, jotka lähtevät mukaan yläloppusarjaan sekä tietysti halu kulkea runkosarja läpi tappioitta. Kauden kääntyessä syksyyn helppoja otteluita ei enää ole ja lauantaina pitää lyödä parasta pöytään, jotta runkosarja päättyy voitokkaasti.


Ottelu alkaa Keski-Espoo 1 kentällä klo 15.00.

37 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page