top of page

Riemastuttava avausvoitto seurayleisön edessä

JyPK otti kauden avausvoittonsa kotiyleisön edessä. Viitaniemessä palkittiin viime kauden parhaita pelaajia ja paikalla oli suuri joukko seuran junioreita sekä muuta seuraväkeä - reilusti yli 350.

Pallokerho hallitsi ensimmäistä jaksoa. 21. minuutilla Venla Lamberg pussitti sovitun vakulmapotkukuvion jälkeen siskonsa Veeran nappikeskityksen vantaalaismaaliin 1-0. Pari kymmentä minuuttia myöhemmin Henni Rinkinen karkasi laidalta Tiia Hirvosen pystysyötöstä ja siirsi JyPK:n 2-0 johtoon.

Vielä ennen taukoa VJS pääsi kaventamaan. Elisa Ylistö laukoi tarkasti kuudentoista ulkopuolelta 2-1 taukotilanteeksi.

Toisella jaksolla JyPK:lla ei ollut suurta hätää. Kaksi kertaa se sai pallon maaliviivalle. Toinen näistä kyllä tosin näytti selkeältä maalilta.

VJS sai otteen ottelun lopussa, mutta Pallokerho hoiti ottelun itselleen tyylikkäästi.

JaVi:n pidempi raportti.

JyPK viettää vappua Vaasassa kohdaten VIFK:n lauantaina 30.4.