top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: TiPS selvästi parempi runkosarjan päätöksessä


JyPK:n runkosarja päättyi selvään kotitappioon. TiPS pääsi johtoon heti ottelun alussa ja piti siitä kiinni. Pallokerho pelasi toisen puolikkaan alussa todennäköisesti kauden parasta peliään, mutta vastustaja oli yksinkertaisesti liian kova.

Ensimmäisellä nelivitosella JyPK oli hieman arka ja TiPS pystyi viemään peliä. Kun Jenna Torpa pääsi Tiia Hälisen vapauttavasta syötöstä tekemään 0-1 johdon, sai vieraat heti ottelun alkuun vapauttavan onnistumisen. Vantaalaiset painoivat pelin JyPK:n päätyyn eikä vihreät päässeet TiPS:n alueelle kuin satunnaisesti.

Taukolukemat 0-2 laukoi Tiia Hälinen puolen tunnin kohdalla kulmapotkun jälkitilanteesta.

JyPK vaihtoi tauolla kentälle Maija Merosen.

Toiselle puoliajalle JyPK tuli selkeästi rohkeammin ja voi hyvällä syyllä sanoa, että vihreät pelasivat vastustaja huomioiden parikymmentä minuuttia kauden parasta peliään. Se pystyi painamaan TiPS:n puolustuskannalle, mutta maalipaikkoihin pääseminen ja laukausten tarkkuus eivät riittäneet kuparisen rikkomiseen.

Pallokerholta kentälle tulivat parikymmenen minuutin jälkeen Veera Lamberg ja hetki myöhemmin Riikka Lilja sekä Alma Forstén.

Forstén pääsi pian vaihdon jälkeen laukomaan vapaasti, mutta pallo päätyi Elsa Sulkun käsiin. Forstén oli myös lähellä vapauttaa Veera Lambergin nokakkain Sulkun kanssa, mutta pallo ei Lambergin jalkaa aivan tavoittanut.

TiPS:n rutiini kuitenkin oli liikaa ja ottelun loppua kohden maalin hakeminen avasi enemmän paikkoja vantaalaisille. Viimeiseen reiluun kymmeneen minuuttiin vantaalaiset iskivät kolmesti Oona Sirénin, Hälisen ja Sienna Jade Zaborskin maaleilla.

JyPK jatkaa kautta alaloppusarjassa, jonka ohjelma julkistuu alkuviikosta.

81 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page