top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: Syksyn sävel


Ei ollut auvoisampi syyskuun ensimmäinen lauantai. Pallokerhon pistetili ei auennut. PK-35 vei täyden potin Harjulta maalein 1-2.

JyPK:n alku oli koleassa iltapäivässä kohmeinen. Vaikka maalintekotilanteiksi hieman epävarma alku ei kääntynyt niin syöttövirheiden seurauksena ottelun alku meni hieman ohi. Reilun kymmenen minuutin jälkeen alkoi kuitenkin tapahtua. Kia Voutilainen spurttasi helsinkiläispuolustukselta karkuun. Sijoitus alakulmaan osui kuitenkin tolppaan ja PK:n puolustus siivosi sen päädystä yli. JyPK sai kulmapotkun, mutta vieraat pääsivät siitä vastahyökkäykseen. Olivia Kåhren matala keskitys läpi kuudentoista päätyi lopulta Emilia Kupsaselle. Kupsasen kierteinen sijoitus painui tolpan kautta maaliin, vaikka Satu Pitkänen sai sormiaan hieman väliin. Vieraat johtivat 1-0.

Maalin jälkeen myös JyPK heräsi peliin ja jakson puolivälissä se rikkoi pitkän maalittoman kauden. Voutilainen pääsi nousemaan boksin sisään Henni Rinkisen esityöstä. Kåhre tuli myöhässä tilanteeseen ja liukui Voutilaisen nilkoille. Päätuomari Jani Laaksonen osoitti yhteentoista metriin. Rankkaria ampumaan asteli Leena Torpo ja hän sijoitti pallon varmasti oikeaan alakulmaan ohi Lotta Rosenströmin tasoittaen tilanteeksi 1-1.

JyPK vei ensimmäisen puolikkaan loppua, mutta paras maalipaikka tuli kuitenkin vieraille. Satu Pitkäsen avaus osui Minea Lassasiin. Loppukaudeksi HJK:sta lainalle tullut Josefina Ndombele pääsi laukomaan, mutta voimattomaksi jääneen laukauksen Pitkänen torjui ja pääsi palloon käsiksi.

Tauolle mentiin lukemissa 1-1.

JyPK vaihtoi 55. minuutilla krampeista kärsineen Voutilaisen tilalle Riikka Liljan.

PK ratkaisi ottelun hetki tuosta. PK sai irtopallon reiluun kuuteentoista ja Moona Talkan laukaus oletettavasti vaihtoi hieman suuntaa ja heittäytymässä ollut Pitkänen ei enää pystynyt suuntaansa muuttamaan. Taululle vaihtuivat luvut 2-1.

JyPK:n hallinta ei ollut enää yhtä selkeää kuin ensimmäisellä nelivitosella. Ja vaikka JyPK:lla oli muutama tiukka tilanne helsinkiläisten maalilla, oli Rosenström hereillä ja sai poimittua tarvittavat pallot.

Ottelun lopun paras maalipaikka tuli jälleen Ndombelelle. PK pääsi katkaisemaan lyhyen avauksen ja Ndombele oli yht'äkkiä kaksin Pitkäsen kanssa. Laukaus osui kuitenkin suoraan Pitkäsen käsiin.


Pallokerho vaihtoi toisella nelivitosella kentälle Maija Merosen ja Alma Forsténin.

JyPK:lta loppui kuitenkin polttoaine ja loppukiri ei viimeistä kliimaksiaan tavoittanut, vaikka muutaman kulmapotkun vihreät onnistuivatkin puristamaan.

Pisteet lähtivät Helsinkiin samoin luvuin kuin edelliselläkin Harjun vierailulla.

Sarja jatkuu ensi lauantaina Harjulla. Vieraaksi saapuu HPS.

77 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Коментари


bottom of page