top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: Stadi vei voiton HarjultaLauantai ei tuonut helpotusta JyPK:n osalta sarjataulukkoon. Pallokerho taisteli helteessä, mutta HJK vei pisteet Helsinkiin.


Ottelussa ei maalipaikoilla juhlittu. A-luokan paikat, joit a90 minuuttinen tarjosi, löysivät tiensä verkon perukoille. Nanna Leivonen JyPK:n maalilla ja Annika Laihanen HJK:n veräjällä saivat olla torjuntatöiltä suht' rauhassa.


Kolmessa kymmenessä huidellut helle teki otteluun oman vivahteensa ja luonnollisestikaan mitään vauhtihurjastelua ei Harjulla nähty.


Odotusten mukaan HJK piti palloa. Etenkin ensimmäinen puoliaika oli sinivalkoisten hallintaa. Se ei kuitenkaan menettänyt palloja ja päästänyt vihreitä vastahyökkäyksiin. JyPK pääsi pariin otteeseen nousemaan Klubin puolikkaalle, mutta Laihasen ei peliin tarvinnut puuttua.


Suoria maalipaikkoja ei Klubillekaan kuitenkaan montaa syntynyt. Vihreiden puolustus sai käännettyä tilanteet heitoiksi tai kulmapotkuiksi. HJK pommitti palloja sekä paineen boksin sisään ja juuri ennen taukoa yhdestä tilanteesta syntyi avausmaali. Mimmi Nurmelan keskitystä ei JyPK puolustus onnistunut enää siivoamaan väljemmille vesille ja Ria Karjalainen siivosi irtopalon ohi Leivosen.


Toisella puolikkaalla JyPK sai hieman enemmän kontrollia pallolliseen peliin, vaikka HJK merkkisesti pallonhallinta menikin. Klubi pääsi nousemaan muutaman kerran vasemmalta laidalta, mutta vihreiden puolustus kesti. JyPK pääsi hyökkäysalueelle ensimmäistä puolikasta paremmin, mutta todelliseen testiin ei Laihasta saatu laitettua.


Sara Taavitsainen tuli tunnin kohdalla Emmi Lahtelan paikalle.


Kymmenen minuuttia ennen loppua HJK teki ratkaisevan maalin. Myös tässä tilanteessa Klubi toimitti pallon boksin sisään. Irtopallo putosi Leivosen ja Leena Torpon väliin. Ensimmäisenä jalkansa palloon sai tarpeeksi voimakkaasti Karjalainen, joka tökkäsi hiljaa lipuvan pallon yli maaliviivan. 0-2 tilanne vaikutti ratkaisseen pelin.


JyPK nousi vielä kannoille muutama minuutti myöhemmin. Henni Rinkinen sai pallon kuudentoista ulkopuolella. Katariina Kosola ei kestänyt perässä ja Rinkinen sai vasemman jalkansa vapaaksi. Komea laukaus oikeaan yläkulmaan jätti Laihasen vaille mahdollisuuksia.


Rinkinen sai vielä toisenkin paikan. Aada Törrönen syötti Rinkisen vapaaksi boksin vasemmalla laidalla. Tällä kertaa Rinkisen laukaus leijaili yli maalin.


Maija Meronen korvasi ottelun lopussa krampeista kärsineen Elena Aristodimoun.


Klubi vei pisteet Helsinkiin ja Pallokerho jatkaa avauspisteiden metsästystä lauantaina Honkaa vastaan.


68 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page