top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: Pisteet lähtivät Pihlajamäkeen

Päivitetty: 23. elok. 2020


Lauantai-ilta kotistadionilla kääntyi karvaaksi pettymykseksi. PK-35 osoitti todeksi sen, minkä tilastot kertoivat. Sitä on äärimmäisen vaikea voittaa.


Ottelu oli kaksijakoinen ensimmäisellä puoliajalla PK-35 hallitsi suurimmaksi osaksi palloa. Se sai muutamia keskityksiä JyPK:n boksiin. Kuitenkaan Pauliina Tähtinen vihreiden maalilla ei joutunut töihin.


Ottelun ainoan teki Amanda Rantanen viiden minuutin kohdalla keskialueen tilanteen vaihdon jälkeen. Vastahyökkäyksestä pallo pelattiin laitaan Olivia Kåhrelle, joka löysi hetkeksi vapaaksi jääneen Amanda Rantasen boksin sisältä. Rantanen viimeisteli millintarkasti ottelun voittomaalin vasempaan alakulmaan.


JyPK ei saanut ensimmäisellä puoliajalla peliään käyntiin. Oma pallollinen peli tukehtui harhasyöttöihin tai liian nopeisiin ratkaisuihin, joka johti siihen että helsinkiläiset pääsivät hallitsemaan palloa joutumatta tekemään töitä sen eteen. Mutta, heti kun JyPK pääsi rakentamaan puolen tunnin kohdalla kunnon syöttöketjun ja loi se heti vaarallisen hyökkäyksen.


Tauolle mentiin 0-1 lukemissa.


Tauolta tuli aggressiivisempi JyPK. Se otti ottelun kuskin paikan. Toinen jakso oli vähintään yhtä selkeästi JyPK:n kuin ensimmäinen oli vieraiden.


JyPK vaihtoi jalkansa satuttaneen Tiina Tiaisen paikalle Leena Mankin reilun 50 minuutin kohdalla.


Lähimpänä onnistumista oli Henna Honkanen, jonka nosto vasemmalta kuudentoista rajalta kolahti takatolppaan. Honkasella oli myös muutama puskupaikka, mutta tolppien väliin pallon tie ei käynyt.


JyPK vaihtoi vielä puli tuntia ennen loppua tuoreita jalkoja kärkeen, kun Kia Voutilainen tuli Jannica Lintusen paikalle.


Paineesta huolimatta tasoitus jäi piippuuna ja pisteet matkasivat sarjanousijan mukana Helsinkiin.


Vihreällä katsannolla, toisen jakson taistelulla olisi JyPK ansainnut jotain mukaansa sarjataulukkoon. Mitään syytä laittaa pää pensaaseen ei kuitenkaan ole. Joukkue taisteli loppuun asti ja se on laittanut kahdessa viime ottelussa sarjan kärkiryhmät ahtaalle. Ilme millä vihreät toisen puolikkaan pelasivat tuo varmasti tulevaisuudessa täytettä sarjataulukkoonkin.


Päivän erityiskiitos menee katsomon iloiselle mieskuorolle. Tätä lisää, kiitos.


- Tulos huono suoraan sanottuna. Me hävittiin se eka jakson peli. Puolustettiin siinä paljon. He saivat sen yhden maalipaikan tehtyä. Oma pallollinen peli oli heikkoa. Menetettiin koko ajan. Toisella jaksolla nostettiin prässitasoa. Saatiin ainakin kohtalainen määrä paikkoja, josta olisi pitänyt tulosta saada. Tällä kertaa ei saatu sitä yhtä mikä olisi tarvittu, summasi ottelun Tuomas Jaakkola.

83 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page