top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: Pisteet jäivät Tikkurilaan taistellen


Vihreiden puristus ei riittänyt ja TiPS jätti pisteet Tikkurilaan maalein 1-0. Kokonaisuutena JyPK taisteli ja puolusti hyvin, mutta yksi hyvä yksilösuoritus ratkaisi voiton TiPS:lle.

Ensimmäinen puoliaika alkoi tunnustellen. Pallokerho sai pari kulmapotkua, mutta tulosta niistä ei tullut.

Ottelun ainoa maali nähtiin jo 13. minuutilla. Oona Sirén nousi keskeltä ja löysi rangaistusalueen kulmasta Emmi Sirénin. Sirén sijoitti pallon ohi Pauliina Tähtisen. Komea laukaus painui vasempaan yläkulmaan.

TiPS hallitsi palloa, mutta ainoa kerta kun Tähtinen joutui todella venymään parhaimpaansa, oli puolen tunnin kohdalla. Vanessa Karan oikeaan kulmaan suuntautuneeseen laukaukseen Tähtinen sai sormensa väliin ja nostettua pallon kulmaksi.

JyPK pääsi nousemaan pari kertaa vaarallisesti. Ehkä parhaimpana paikkana Henni Rinkisen nousun jälkeen Riikka Lilja laukaus, jonka Riina Isokääntä torjui kulmaksi.

TiPS laukoi kohtalaisen paljon, mutta laukaukset lähtivät yli 20 metristä, eivätkä ne tuottaneet Tähtiselle kiirettä.

Tauolle mentiin 1-0 luvuissa.

JyPK vaihtoi toiselle puoliajalle Marika Ritvasen ja Heini Laaksosen, Alma Forsténin ja Kia Voutilaisen tilalle.

TiPS laski hieman kierroksia ja toisaalta JyPK sai myös paremmin ottelusta kiinni. Parhaimman paikkansa vihreät sai tunnin kohdalla. Tiina Tiainen pääsi laukomaan reilusta 16 metristä, mutta Isokääntä poimi vedon vasemmasta yläkulmasta.


Vihreät vaihtoivat vielä Tiina Tiaisen Outi Salmijärveen ja hetkeä myöhemmin Kaisa Saarenpään Karoliina Sydänmaahan. JyPK ei hyvästä taistelusta huolimatta kuitenkaan päässyt enää maalipaikkoihin ja pisteet jäivät Tikkurilaan.


Kokonaiskuvassa vihreät puolustivat hyvin koko ottelun, mutta tilanteiden kääntäminen ja muuttaminen hyökkäyksiksi ei onnistunut niin, että vantaalaiset olisivat olleet vaikeuksissa. TiPS pelasi tiiviisti ja puolusti pallolla. Aseet, jolla se on lauantain jälkeen jaetulla piikkipaikalla.

Sarja jatkuu viikon päästä Harjulla, kun vieraaksi saapuu Ilves, jonka tämän päivän tappio TPS:lle tiesi sitä, että loppukaudesta on tulossa myös taulukon alapäässä trillerimäinen. Tähän loppukauteen voi todeta päivän sankari Aleksis Kiveä lainaten: Hiiteen kaikki mielen mustuus, me suoritamme itsemme tästä retkestä kuin enkelit.

- Sarjan yhtä voittajaehdokasta vastaan pelattiin ehjä kokonaisuus. Se oli pelaajilta hatun noston arvoinen suoritus, halusta kamppailla ei jäänyt tänään mitään kiinni. Pelissä ei maalipaikoilla juhlittu ja TiPS sai yhden sisään hienolla kaukolaukauksella siinä missä me ei omista paikoista tarvittavaa onnistumista saatu, summasi ottelun päävalmentaja Tuomas Jaakkola.

81 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page