top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: Niin lähellä, mutta niin kaukana.

Päivitetty: 30. toukok. 2021


Pallokerho pelasi selkeästi kauden parhaan pelinsä, mutta pisteet lähtivät silti Helsinkiin. PK-35 Helsinki haki saaliin Harjulta maalein 1-2.

JyPK tuli otteluun ryminällä. Ensimmäisen reilun 20 minuuttia vihreät olivat kuskin paikalla. Maali jäi kuitenkin saamatta. Heti ensimmäisellä minuutilla Heidi Leppämäki pääsi yrittämään, mutta tilanne päätyi kulmaksi. Kulmapotkusta Tiina Tiainen sai jalkansa vapaaksi, mutta laukaus suuntautui PK-vahti Lotta Rosenströmin syliin. Kymmenennellä minuutilla Henni Rinkinen pelattiin laidalta läpi, mutta laukaus suuntautui sivuverkkoon.

Jakson edetessä helsinkiläiset pääsivät peliin mukaan paremmin ja se sai painetta JyPK päätyyn. Se onnistui kerran toimittamaan pallon JyPK-vahti Liisa Tuomen selän taakse, mutta tilanne oli paitsio.

Muutoin molemmissa päädyissä ei maalivahdit joutuneet enempää töihin ja tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.

Toinen puoliaika oli tasaisempi. Kummallakaan ei ollut pitkiä hallintajaksoja. Maaleja nähtiin kuitenkin kolme. Reilun 50 minuutin kohdalla Amanda Rantanen pelattiin vapaaksi linjan takana. Rantanen tavoitteli poikittaissyötöllä Moona Talkaa. Väliin ehtinyt Emmi Lahtela ohjasi syötön epäonnekseen omaa maaliin, 0-1.

Helsinkiläiset menivät kahden maalin johtoon vartti ennen täyttä aikaa. Palautussyöttö Tuomelle tuli hieman epäedulliseen paikkaan. Tuomi yritti avata oikealle laidalle, mutta Talka pääsi väliin ja löysi lopulta Amanda Rantasen, joka siirsi pallon tyhjään maaliin.

JyPK löysi vielä yhden vaihteen ja painoi pelin PK:n päätyyn. 80. minuutilla viimeisellään Pallokerho rikkoi kuparisensa. Rinkistä rikottiin rangaistusalueella ja pallo vietiin pilkulle. Heidi Leppämäki asettui laukomaan ja hän ohitti Rosenströmin oikeasta alakulmasta.

JyPK yritti puristaa tasoihin, mutta tällä kertaa ei myöskään onni ollut myötä. Näin numerot Harjulla kirjataan 1-2.


- Kauden paras peli kokonaisuutena. On ollut hyviä puoliaikoja, mutta kokonaisuutena. Silti kuitenkin vielä hieman kaukana. Sovittiin, että alkuun lähdetään ryminällä. Kukaan ei ehkä sitä odottanut. Tarkoitus oli saada maali alle. Olen ylpeä, ettei 0-2 tilanteessa luovutettu ja noustiin, kertasi päävalmentaja Vesa Stenroos.


- Satsataan henkiseen hyvinvointiin ja jatketaan samoilla teemoilla kuin tämäkin viikko. Sitten ei muuta kuin kohtaamaan TiPS Tikkurilassa, päätti Stenroos.

115 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page