top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: Myyrmäessä ei ollut mahdollisuuksia


JyPK ei murtanut Myyrmäen taikaa. PK-35 Vantaa oli reilusti parempi eikä ottelu jättänyt epäselvää voittajasta.

Vantaalaiset hallitsivat ottelua alusta lähtien. Ottelun ensimmäisellä vartilla tosin JyPK:lla oli mahdollisuus mennä jopa johtoon. Alma Forsténille avautui vetopaikka kuudentoista viivalta, mutta laukaus jäi piippuun. Vantaalaiset ehtivät tekemään maalin, mutta pallon ollessa jo keskiympyrässä ottelun tuomaristo löysi tilanteesta paitsion ja maali hylättiin. Hetkeä myöhemmin Kia Voutilainen kirmasi vauhtiin oikealta laidalta ja pääsi boksin sisään, mutta laukaus kilpistyi vantaalaispuolustukseen.

Sen jälkeen heräsi lopullisesti myös kotijoukkue ja lopulta meni menojaan kymmenessä minuutissa. Vilma Forsblom karvasi pallon pois JyPK-puolustukselta ja laukoi etukulmasta 1-0 ohi Satu Pitkäsen. Hetkeä myöhemmin Pauliina Pirinen rikkoi kuudentoista sisällä ja pallo vietiin pilkulle. Oona Sevenius laukoi pallon voimalla keskelle maalia - 2-0.

Ottelu käytännössä ratkesi Forsblomin toiseen maaliin. Roosa Bröijer chippasi pallon JyPK:n linjan taakse ja vapaaksi jäänyt Forsblom sijoitti pallon varmasti maaliin.

Tauolle mentiin 3-0 luvuissa.

JyPK vaihtoi tauolla kentälle Tiia Hirvosen.

Toisella puolikkaalla PK hallitsi kenttätapahtumia. Epätarkka viimeistely ja Satu Pitkäsen pari hyvää torjuntaa piti numerot ennallaan.

Vantaalaisten neljäs maali syntyi toisen jakson puolivälissä. Laura Kölhi oli jäänyt vapaaksi vasemmalle laidalle ja Kölhi pääsi nousemaan vapaasti boksiin. Napakka laukaus takayläkulmaan vei PK:n 4-0 johtoon.

JyPK vaihtoi kentälle parikymmentä minuuttia ennen loppua Maija Merosen ja hieman myöhemmin ensimmäiseen liigaotteluunsa Nelli Husun sekä Kaisa Saarenpään.

Loppulukemat 5-0 Forsblom puski pilkun kohdalta ottelun viimehetkillä. Sunnuntaina ei JyPK:lla ollut sanansijaa ja loppunumerot kuvaavat ottelun kulkua hyvin.

JyPK:n ottelut jatkuvat lauantaina Harjulla HPS:aa vastaan.

29 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page