top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: KuPS vei pisteet Harjulta

Päivitetty: 9. toukok. 2021


JyPK kohtasi KuPS:n Harjun avausottelussa. Parhaimmassa tikissä vihreä verka ei ollut, mutta ottelun tulokseen se ei vaikuttanut. Keltamustat olivat koko ottelun viejänä ja veivät ansaitusti pisteet Kuopioon lukemin 0-2.


JyPK ei saanut koko ottelun aikana omaa pallollista peliä käyntiin ja tilanteet KuPS:n maalilla pelanneen Iina Rautiaisen maalilla olivat vähissä.


Heti ensimmäisellä minuutilla KuPS:lle ja Gentjana Rochille avautui paikka viedä vieraat johtoon. Juuri tuo edellä mainittu kenttä yllätti JyPK-vahti Fanny Södrströmin ja avaus päätyi suoraan Rochin jalkaan, mutta ex-jypkiläisen kova veto painui ohi maalin.


Odotetusti KuPS hallitsi palloa ja siirtyi 1-0 johtoon vartin kohdalla. Anni Hartikainen keskitti pallon matalana JyPK -puolustuksen jalkojen välistä. Rochi pääsi tilanteeseen maalin edessä jalka vapaana ja hän ohjasi tilanteeksi 0-1.


KuPS:lle jobin postia toi Emmaliina Tulkin loukkaantuminen. Tulkin polvi näytti vääntyvän kontaktitilanteessa.


Puoliajan lopussa Rochia rikottiin hieman kuudentoista alueen ulkopuolella. Rochi laukoi pallon vastustamattomasti verkkoon JyPK:n muurin yli.


JyPK vaihtoi kärkeen toiselle puolikkaalle Elena Aristodimoun.


Toinen puoliaika ei kokonaiskuvaa muuttanut. KuPS piti pelin ohjat itsellään, eikä JyPK päässyt kontrolloituihin hyökkäyksiin. JyPK:n paras paikka tehdä maali syntyi toisen puolikkaan alussa kulmapotkun jälkitilanteesta. KuPS - puolustus kuitenkin raivasi pallon väljemmille vesille.


JyPK vaihtoi kentälle puoliajan aikana myös Pauliina Pirisen, Maija Merosen ja Tiia Hirvosen.


KuPS piti paineen JyPK:n alueella. Jakson paras maalipaikka tuli vaihdosta sisään tulleelle Aada Törröselle, joka pääsi kokeilemaan tyhjään maaliin vastahyökkäyksen päätteeksi. Pallo osui kuitenkin tolppaan ja Harjulla lukemiksi jäi 0-2.


- Ei ollut paniikkia ja pystyttiin puolustamaan joukkueena. Tietysti joskus on pieni hätä, mutta se kuuluu jalkapalloon. Puolustussuuntaan pystytään tekemään asioita hyvinkin, mutta hyökkäyssuuntaan peli takkuaa, kertasi päävalmentaja Vesa Stenroos.


Ensi viikon Ilves -ottelua Stenroos pitää erityisen tärkeänä.


Se on kuuden pisteen peli. Pitää alkuviikosta käydä asioita läpi, että pystytään tekemään peliä, päättää Stenroos.


Veera Lamberg ja Maija Meronen pelasivat lauantaina ensimmäiset liigaottelunsa.


122 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page