top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: Kauden paras ottelu päättyi tappioon


Tapiola ei ollut suotuisa Pallokerholle ja kotimatka taittuu 2-0 tappio mukana. Kokonaisuudessa JyPK pelasi varmasti kauden parasta peliään. Ja vaikka pallopeleissä yleensä saa sen minkä ansaitsee, jäi Tapiolasta karvas maku. Tänään olisi suonut taistelulle palkinnon. JyPK taisteli, blokkasi ja laittoi kaikkensa likoon, mutta tulos jäi tyhjäksi.

Honka hallitsi etenkin avauspuolikkaan alkua. Vaikka hallinta sinällään oli kotijoukkueella, pystyi JyPK aiempaa paremmin murtautumaan Hongan puolustusalueelle ja aiheuttamaan vaikeuksia puolustuslinjalle. Aada Törrönen ja Kia Voutilainen pääsivät linja taakse, mutta kumpikaan ei saanut jalkaa kunnolla vapaaksi ja yritykset kuivuivat kasaan.

Toisessa päässä Nanna Leivonen otti varmasti ne laukaukset jotka tulivat läpi.

Honka teki jakson puolivälissä johtomaalin. JyPK ei saanut purettua kulmapotkua pidemmälle vaan Honka pääsi hyökkäämään uudestaan kuudentoista sisältä. Venla Parikka oli jäänyt vapaaksi ja hän laukoi yläriman kautta 1-0 johdon.

Toista jaksoa JyPK pääsi myös viemään ajaessaan takaa Hongan johtoa. Pallokerho sai muutaman hyvän tekopaikan boksin sisään sekä kulmapotkuista, että keskityksistä. Espoolaisten puolustus oli vaikeuksissa, mutta ei tarpeeksi, jotta numerot olisivat taululla vaihtuneet. Hongalla oli vähemmän maalipaikkoja toisella puolikkaalla ja 88 minuutille asti se olikin varmasti Pallokerhon kauden parasta peliä.


JyPK vaihtoi toisella jakolla kentälle Pauliina Pirisen, Kaisa Saarenpään ja Maija Merosen.


88. minuutti oli musta niin JyPK:lle kuin tuomaristolle. Ottelu ratkesi tavalla, jota ei kukaan soisi näkevänsä. Päätuomari Sini Hakalan viheltämä rangaistuspotku ei ollut missään mitassa pelin hengen mukainen. Kaisa Saarenpää ja Jasmin Leppioja taistelivat pallosta kuudentoista sisällä. Leppioja kaatui ilman kontaktia helposti maahan ja paljon myöhemmin kuin Saarenpään kontakti olisi edes teoriassa ollut mahdollinen.

Inka Kaivola laukoi pilkun varmasti maaliin 2-0 ja tappoi pelin lopullisesti.

114 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page