top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: Honka vei pisteet pilkulta


Pallokerhon kotiavaus FC Honkaa vastaan oli fiilikseltään kaksijakoinen. Tappio silminnähden otti koville, mutta tapa, jolla joukkue on rakentanut peliään etenkin puolustussuuntaan viimeisien viikkojen aikana alkaa löytää muotonsa.

JyPK pelasi tiiviisti ja vaikka Honka odotetusti palloa hallitsi, ei se päässyt superpaikolle montaa kertaa. Avausjakson paras paikka pelitilanteessa aukesi JyPK:n linjan väliin Hanna Ruohomaalle, mutta pallo heilutti ainoastaan sivuverkkoa.

JyPK pääsi nousemaan pari kertaa vaarallisesti laidalla pelanneen Kia Voutilaisen toimesta, mutta tulosta ei tullut.

Ottelun ainoa maali syntyi 33. minuutilla. Tiia Hirvonen rikkoi rangaistusalueella. Pilkulle pallon asetellut Heini Toivonen laukoi pallon vasempaan kulmaan ohi Fanny Söderströmin.

Toisella jaksolla Pallokerho ei enää päässyt nousemaan laidalta ensimmäisen jakson lailla. Honka piti pelin avaimet itsellään. Heti toisen jakson alussa Milla Punsar pääsi laukomaan rangaistusalueen ulkopuolelta, mutta Söderström torjui pallon kulmaksi.

Honka pääsi kahdesti toisissaan yrittämään toista osumaa. Tiia Savolainen laukoi pallon tolppaan JyPK:n pallonmenetyksen jälkeen ja Jasmin Leppioja ohjasi keskityksen maalin edestä reilusti yli maalin.

JyPK:n peli ei ole vielä valmista, mutta tiivis puolustuspeli antaa mahdollisuuden myös ottaa pisteitä tulevaisuudessa. Tätä temppua vihreä jengi yrittää vappuna Ahvenanmaalta.


Harmitus on iso. Mutaa toisaalta olen ylpeä joukkueesta. Pystyttiin pitämään Honka tietyllä tavalla pois maalipaikoista. Pystyttiin pitämään huomattavasti paremmin pakka kasassa kuin HJK pelissä puolustussuuntaan, tiivisti ottelun päävalmentaja Vesa Stenroos.

133 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page