top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Raportti: Åland liian vahva kotonaanÅland United oli vahva kotonaan ja jätti ansaitusti pisteet Wiklöfille lauantaina 4-0 lukemin. Se teki kolme maalia ensimmäisellä puoliajalla, joten toiselle puolikkaalle jäi liikaa kirittävää. Numerot kertovat ottelun lopputuloksen, mutta pelin sisällä oli nähtävissä asioita joista varmasti voi ottaa positiiviset asiat mukaan.


Pallokerho hyökkäsi ensiminuuteilla terävästi, mutta Fanny Lindholmin terävä keskitys liiteli niukasti yli Claire Oatesin pään. Ålandilla oli heti perään kaksi paikkaa, mutta hyvän ottelun Pallokerhon veräjällä pelannut Fanny Söderström torjui toisen ja toinen laukaus leijaili yli maalin.


Tasanumeroissa mentiin miltei jakson puoliväliin. 21. minuutilla Åland sai kuitenkin pelinhallinnastaan palkkion. Anni Miettunen nousi laidasta ja keskitti pallon rangaistusalueen sisään. Dana Leskinen ohjasi pallon suoraan keskityksestä lukemiksi 1-0.


Åland kontrolloi ottelua. Kaksi seuraavaa maalia tuli viiden minuutin sisään. Reilun puolen tunnin kohdalla Sarah Troccoli katkaisi syötön keskialueella ja vapautti Maraiana Pereira Jalecan maalintekoon. Miettusen keskitys johti viisi minuuttia myöhemmin kolmanteen maaliin. Keskityksen irtopallo jäi pilkun kohdalle ja Signy Aarna siivosi pallon maaliin.


Toisen puolikkaan alussa Åland loi muutamia vaarallisia tilanteita, mutta Söderström piti vihreitä pystyssä torjunnoilla ja oikeanaikaisilla vastaantuloilla, muutaman laukauksen heilutellessa Wiklöfin taustaverkkoja.


JyPK pääsi hyökkäämään muutamaan kertaan toisen jakson aikana, mutta Kia Voutilaisen, Fanny Lindholmin ja Pauliina Pirisen laukausten laatu ei kuitenkaan riittänyt laittamaan Åland -vahti Matilda Nurmea ahtaalle.


Viimeisen niitin ottelulle kuitenkin iski keskialueen syötönkatkon jälkeen Cassandra Korhonen joka pääsi laidasta nokikkain Söderströmin kanssa ja iski taululle loppuluvut 4-0.


Åland oli terävämpi suunnanmuutospelissä ja iski nopeasti vastaan. Tänään ei löytynyt keinoa pysäyttää sitä. Emme olleet terävillillämme tänään puolustussuuntaan eikä pystytty pelaamaan pelin vaatimalla tempolla. Taistelutahtoa ei puuttunut, siitä pitää olla ylpeä. Katseet eteenpäin seuraavaan peliin, kommentoi päävalmentaja Vesa Stenroos.JyPK:n taival jatkuu äitienpäivän aattona Harjulla, kun vastaan tulee rakas naapuri KuPS. Ottelu pelataan kuitenkin koronasäädösten takia ilman yleisöä.

113 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page