top of page

PKKU saapuu vieraaksi kärkiotteluun


JyPK kohtaa sunnuntaina Harjulla PKKU:n. Jos sarjassa voi päävastustajia määritellä, on keravalaisnippu varmasti yksi niistä. Kauden alussa sarjan kärkipaikoille veikkailtu ryhmä löytyy sijalta kolme. Vihreät ovat kulkeneet myötätuulessa ja löytyvät ansaitusti sarjakärjestä. Vaikka JyPK:lla on kevätkierrokselta vielä yksi ottelu pelaamatta, kääntyy runkosarja toiselle puoliskolle sunnuntaina. Pallokerho kohtasi PKKU:n sarja-avauksessa Keravalla ja tuliaisina oli tasapeli 1-1. Ne ovatkin ainoat pisteet, jotka JyPK:lta on pudonnut matkalle.

PKKU on ollut tuloksellisesti ajoittain vahva, mutta toisaalta, on taas joskus notkahtanut odottamattomasti. Edellisellä kierroksella sarjakakkonen VIFK haki pisteet Keravalta. Mutta, kolme edellistä ottelua PKKU hoiti tyylikkäästi kotiin, voittaen mm. FC Lahden 8-2. Voi olettaa, että Jyväskylään matkaa monestakin syystä sisuuntunut nippu.

Pallokerho on kulkenut voittojen tiellä sarja-avauksen jälkeen. Lauantaina se voitti EBK:n Harjulla ansaitusti 3-1. JyPK on puolustanut tiiviisti ja omiin ei ole mennyt kuin neljä osumaa. Tiivis puolustus on ollut myös avain tehokkaaseen hyökkäyspeliin. Kahdeksaan otteluun joukkue on pommittanut 28 maalia. Sunnuntaina voi olettaa, että Harjulla nähdään tähän mennessä kauden tiukin taistelu pisteistä. PKKU puolustaa myös tiiviisti, joten todennäköisesti käsillä on ns. yhden maalin peli.


JyPK-PKKU Harjulla sunnuntaina klo 16.00

40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page