top of page

Pistejahtiin Myyrmäkeen


Liiga jatkuu viikon tauon jälkeen vierasottelulla. Pallokerho matkustaa sunnuntaina Vantaalle sikäläisen PK-35:n vieraaksi. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin sijoilla 8 ja 9. Kummallakaan ei alkukausi ole ollut helpoin mahdollinen. Pallokerho on voittanut yhden ottelun, PK-35 Vantaa ei vielä sitäkään. Neljän tasapelin tuomat pisteet sekä maaliero pitävät sen kuitenkin vihreiden edellä taulukossa.


Vantaalaisten alkukausi on ollut hieman eksoottisempi. Neljän tasapelin putken jälkeen se on hävinnyt kolmesti. Edellisessä ottelussa se hävisi täpärästi Hongalle. Jos Pallokerholla on ollut tiukkaa maalinteon kanssa, on vantaalaisilla hieman samanlainen tilanne. Joukkue ei ole ainakaan toistaiseksi ollut jalkapalloyleisölle tuttu kestomenestyjä. Vantaalaiset menettivät useita runkopelaajiaan viime kauden päätteeksi. Muun muassa Anna Vlasoff, Sanna Saarinen, Erika Appelqvist ja Reetta Suomela joko vaihtoivat seuraa tai päättivät uransa. Luonnollisesti tuon kaliiberin menetykset tuntuvat ja Vantaalla on edessä uusi aika.


Pallokerho pelasi edellisen ottelunsa Bolt Arenalla. HJK oli sarjakärjen otteilla selkeästi parempi. Helsingissä eivät vihreät tuhannen taalan paikoille päässeet. Joukkue on puolustanut paria poikkeusta lukuun ottamatta hyvin. Sille tietenkin tarvitaan jatkoa. Vantaalla on todennäköistä, että mahdollisuuksia hyökkäyspäässä avautuu edellistä ottelua enemmän. Valtaosassa otteluita vihreät ovat olleet kyydissä mukana. Tulos on antanut odottaa itseään. Ketsuppipullo aukeaa jossain vaiheessa, mielellään jo tulevana viikonloppuna. Tilastoja on kelailtu edes takaisin ja näyttäisi siltä, että JyPK ei ole edustusjoukkuetasolla voittanut Myyrmäessä, joten sunnuntaina tilaston muuttaminen olisi herkullinen vaihtoehto ketsupin kera.

33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page