top of page

Pisteitä tarjolla Pajulahdessa


JyPK:n matka jatkuu keskiviikkona Lahteen tai tarkemmin Pajulahteen FC Lahden vieraaksi. Kohtaaminen on kauden ensimmäinen sarjassa. Joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa maaliskuussa Lahdessa. Tuon ottelun Pallokerho vei luvuin 1–7.


FC Lahti nousi täksi kaudeksi Ykköseen. Debyyttikausi on ollut ulkopuolisin silmin kohtuullisen hyvä, vaikka notkahduksia on välillä tapahtunutkin. Lahti löytyy keskiviikkoon lähdettäessä sijalta 6. Joukkue haki vieraspisteet viikonloppuna yhdeltä pääkilpakumppaniltaan Pallo-Iiroilta 1–2 voitolla. Viimeiseen viiteen otteluun mahtuu kaksi voittoa ja kolme tappiota. Huomionarvoista on se, että lahtelaiset ovat tehneet maaleja miltei kahden tehdyn keskiarvolla, mutta oma pää ei ole pitänyt vastaavassa määrin, vaan pallo on poimittu verkosta lähes kolmen maalin keskiarvolla.


JyPK otti lauantaina todella tärkeän ja maukkaan voiton VIFK:sta. Pallokerho teki voittomaalin vajaa kymppi ennen loppua ja sai nykäistyä sarjataulukossa pienen kaulan. Sinänsä mitään suurempaa uutta ei ole, vaan korkeatasoinen ja kokonaisvaltainen tekeminen on jatkunut läpi kauden. VIFK-ottelu aloitti vihreillä tiukan jakson, jossa kymmeneen päivään pelataan neljä ottelua ja kahdessa näistä vastassa on FC Lahti back-to-back ottelun toinen osa pelataan ensi viikon tiistaina Harjulla. Mutta, ensin tehdään töitä ja haetaan tulosta Pajulahden keskiviikkoillassa.

37 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page