top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko:Oulunkylän lauantai-illassa panosta

Päivitetty: 29. toukok. 2021Kansallinen liiga jatkuu Pallokerhon osalta Oulunkylässä lauantaina. JyPK matkustaa Helsinkiin HPS:n vieraaksi. Alkukausi on ollut molemmille haasteellinen ja molemmat janoavat tärkeitä pisteitä. Tilanne sarjataulukon häntäpäässä on tasainen ja jokaisella pisteellä on merkitys.


HPS lähtee lauantaihin sijalta 8. Se onnistui pari kierrosta sitten voittamaan kotonaan Hongan 1–0. Tuon ottelun pisteiden myötä, sarjanousijat ovat avanneet voittotilinsä ja luonnollisesti kerryttäneet kolme tärkeää pistettä. Edellinen ottelu Ahvenanmaalla oli Åland Unitedin. Se jätti pisteet Maarianhaminaan selkein 5–0 lukemin.


Pallokerho ja HPS eivät ole koskaan kohdanneet liigatasolla sarjaottelussa, joten historiaa ei ole. Joukkueet pelasivat huhtikuussa harjoitusottelun ennen liigan alkua. Tuolloin ottelu päättyi tasalukuihin 1-1.


JyPK:n pistetili on vielä avaamatta. Ilves -ottelun peruuntumisen myötä, viime viikon ainoa koitos käytiin Harjulla PK-35 Vantaata vastaan. Vihreät kävivät ottelun johdossa ensimmäistä kertaa olla kaudella, mutta herpaantuminen puolustuspelissä johtomaalin jälkeen, toi vantaalaiset ensin rinnalle ja sitten ohi. Pisteet lähtivät etelään maalein 1–3. JyPK oli ottanut pari napsua eteenpäin hyökkäyspelissä, mutta ennen kaikkea oman boksin puolustamisessa oli vastaavasti haasteita.


Lauantai-illan ottelu Oulunkylässä on molemmille yksi alkukauden tärkeimmistä. Panosten noustessa jo näin alkukaudesta, tullaan Helsingissä näkemään lauantaina intensiivinen 90 minuuttia ennen ja taistelu voitosta.


Pelatessaan omalla tasollaan molemmissa päissä kentää vihreät pystyvät kantamaan kotiin kolme pistettä.


- Hyvällä mielin lähdetään kauden kuudenteen otteluun. Alla hyvä harjoitusviikko ja jokainen puhuu kauden tärkeimmästä ottelusta. Onhan se kun mietitään, että on niin sanottu kuuden pisteen ottelu. HPS on yllättänyt tietyllä tavalla, mutta uskon että lauantaina tulee kova ottelu kummaltakin joukkueelta. Kumpikin joukkue tietää, mitkä panostukset on kyseessä.

Ottelun ratkaisee onnistuminen puolustuspelissä sekä tietyllä tavalla hyökkäyspään peli. Huomenna pitää tehdä maalipaikoista maalit. Niin kuin mottona olen sanonut ”pallo on pyöreä ja ottelun voittaa se joukkue joka tekee maalit", kommentoi päävalmentaja Vesa Stenroos.

210 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page