top of page

Mahdollisuuksien lauantai


Pallokerho matkustaa lauantaina Vaasaan runkosarjan viimeiseen vierasotteluun Sportia vastaan. Voitto Sportista varmistaisi JyPK:lle paikan yläloppusarjaan. Toisaalta Sportilla panos on sarjapaikassa ja voitolla se kiipeäisi VJS:n kantaan. Molemmilla on siis panokset pöydässä lauantaina.


Kauden aiempi kohtaaminen päättyi JyPK:lle 2-0. Ottelu oli Pallokerhon hallinnassa, mutta ratkesi vasta viimeisellä kympillä Alma Forsténin ja Pauliina Pirisen pikamaaleihin.


JyPK palasi voittokantaan Pallo-Iirojen kustannuksella Jyväskylässä. Pallokerho oli selkästi edellä ja vei kolme pistettä ansaitusti. Toisaalta, vierasotteluiden dilemma on kuitenkin tällä kaudella vielä ratkaisematta ja Vaasassa on panoksena myös ensimmäinen vierasvoitto.


Sport voitti VJS:n ja sai varmasti lisäbuustin loppukauteen. Pitkään jumbosijalla ollut vaasalaisryhmä näytti jo jääneen paikalleen, mutta kauden ensimmäinen voitto elintärkeässä paikassa vantaalaisista nosti Sportin kahden pisteen päähän ja loppukausi sai uuden käänteen.


Vaasassa odottaa täysi päivätyö pisteiden saamiseksi.
48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page