top of page

Mörkö ei hävinnyt


JyPK:n vierasottelu KuPS Akatemiaa vastaan sujui valitettavasti samalla tavalla kuin aiemmatkin. Pallokerho ei päässyt kiinni omaan peliinsä. Se ei päässyt pois KuPS:n prässin alta tarpeeksi usein. KuPS:n avausmaali, ja lopulta ottelun ainoa, tuli pallokerholaisille viime kaudella tutuksi tulleen Heidi Leppämäen 20 metristä yläkulmaan. Tuolla maalilla Akatemia vei pisteet 1-0 (1-0).


Toinen puoliaika oli selkeämmin Pallokerhon. Se loi pari hyvää maalipaikkaa ja lukuisia kulmapotkuja, mutta tulosta ei tullut ja tämän kauden tilastomörkö jäi kesyttämättä. JyPK ei ole juhlinut maalia tämän kauden vierasotteluissa.


"Ensimmäinen puoliaika oltiin aika vaikeuksissa. KuPS prässäsi hyvin ja painoi hyvin hommia. Me ei oikein päästy hyökkäämään. Oltiin syystä tai toisesta kyllä vähän telineissä ja vastustajat näytti terävämmiltä. Toiselle puoliajalle ilme parani ja ruvettiin tekemään paremmin töitä. Prässättiin itse agressiivisemmin ja päästiin sitä kautta mukaan peliin. Toinen puoliaika oli aika selkeästi meidän hallintaa ja saatiin paine heidän päätyyn. Muutamia ihan hyviä maalipaikkoja oli, mutta vierasmaali jäi vielä tekemättä.", tuumii päävalmentaja Antti Ruonala.

93 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page