top of page

Lauantaina Keravalla kauden kovin haaste

P

allokerho jatkaa ylempää jatkosarjaa Keravalla. Kauden avausottelussa pisteet jaettiin juuri Kalevan urheilupuistossa 1-1 tasapelillä. Kauden toinen kohtaaminen päättyi Pallokerhon 3-2 voittoon Harjulla ennen juhannusta. Myös tilastojen puitteissa tasaista on ollut kauden aiemmissa kohtaamisissa.


PKKU on ollut runkosarjan lopulla kovassa iskussa ja on tällä hetkellä kuntopuntarin kärjessä. Jatkosarjan avaus toi Kotkassa puhtaan 0-4 voiton. Viimeisten viiden ottelun saldo on vakuuttava viisi voittoa maalierolla 19-0. Keravalaiset ovat repineet VIFK:n viiden pisteen eron ja luonnollisesti haluavat karistaa vaasalaiset taistelussa kakkossijasta sekä saada Pallokerhon etumatkaa kiinni.


Pallokerho aloitti jatkosarjan maalittomalla tasapelillä Vaasassa. Vierailu ei ollut kauden parasta Pallokerhoa, mutta sai matkaansa tärkeän pisteen. Vihreät jatkavat tappioitta sarjakärjessä. Viimeisen viiden ottelun saldo on kolme voittoa ja kaksi kertaa pisteet on jaettu. Lauantaina on edessä kauden kovin haaste ja se koskee kumpaakin osapuolta. Neljän parhaan jatkosarja takaa sen, että otteluiden vaade kasvaa sarjan loppua kohden. Näistä otteluista nauttii varmasti jokainen ja näitä kannattaa tulla seuraamaan paikan päälle.

68 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentare


bottom of page