top of page

Lauantaina jaossa isoja pisteitä


Ykkönen palaa kesätauolta komeimmalla mahdollisella tavalla. Sarjajohtaja TPS saapuu Harjulle mittaamaan keskikesän kunnon. Pallokerho lähti kesätauolle kahden kotivoiton siivittämänä. Kotikenttä on ollut vihreille tuloksekas. Edelleenkään Jyväskylästä ei kukaan ole mukaansa saanut viemisiä. Edellinen ottelu Ilvestä vastaan oli JyPK:n hallussa alusta loppuun, eikä tamperelaisilla ollut oikeastaan missään kohtaa virettä haastaa Pallokerhoa.


Lauantain joukkueet kohtasivat Turussa reilu kuukausi sitten. TPS voitti yläkentällä 1-0. JyPK hallitsi palloa ja sillä oli paikkansa ottaa Turusta pisteitä, mutta ne jaetaan tulostaulun perusteella ja pisteeet jäivät Aurajoen varrelle.


Kausi on jo runkosarjan osalta yli puolivälin ja otteluiden merkitys kasvaa. Pallokerho on noussut parin kierroksen aikana neljän joukkoon, eli ne jotka jatkavat yläloppusarjassa syksyllä. Tilanne on tasainen, eikä suuriin notkauksiin ole kenelläkään varaa. TPS on 13 pistettä Pallokerhoa edellä ottelun enemmän pelanneena. On siis selvää, että lauantaina kolme pistettä ovat äärimmäisen isoja, jos TPS:n kyytiin haluaa ehtiä.


Antti Ruonalan ajatuksia lauantaista,


36 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page