top of page

KuPS voitolla kärkitaisteluun


JyPK otti 2-0 (1-0) vierasvoiton KuPS Akatemiasta. Elokuiseksi lauantaiksi kuumassa alkuillassa ei lopulta voittajasta ollut epäselvyyttä. Paria irrallista tilannetta lukuunottamatta Pallokerho piti vieraat poissa maalipaikoilta.


Ottelun kulku otti suuntansa jo reilun 10 minuutin kohdalla. JyPK katkaisi KuPS:n hyökkäyksen jo kuopiolaisten kenttäpuoliskolla. Kia Voutilainen pääsi kokeilemaan boksin sisältä Kiia Tefke torjui, mutta paluu pallossa oli ensimmäisenä Pauliina Pirinen ja 1-0 oli valmis.


JyPK:lla oli muutama tilanne lisää muuttaa lukemia, mutta lisämaaleja ei syntynyt. Kuopiolaisten paras paikka tuli kulmapotkusta. Maarit Toppinen pääsi puskemaan, mutta Venla Lamberg oli tolpalla oikeassa paikassa ja purki tilanteen.


Tauolle mentiin 1-0 tilanteessa.


Ottelu ratkesi toisen puoliskon alussa. Kia Voutilainen riisti pallon kuudentoista rajalla ja harhautti KuPS -puolustuksen viimeistellen 2-0 Tefken jalan kautta.


KuPS pääsi kertaalleen hätyyttelemään Nanna Leivosta vastahyökkäyksestä, mutta pienestä kulmasta tulleen laukauksen Leivonen poimi varmasti.


Pallokerhokaan ei numeroita enää kaunistellut ja pisteet jäivät Harjulle. JyPK jatkaa yläloppusarjaan 7 pistettä PKKU:a ja TPS:aa perässä. Loppukauteen jäi siis kutkuttava panos taisteluun sarjan kärkisijoista.40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page