top of page

Kia Voutilaisen mietteet ennen VJS-otteluaHei, Kia! Mitä kuuluu? Voutilainen: - Moikka! Mulle kuuluu hyvää. Treenit on viimeaikoina kulkenu hyvin ja hiljalleen päästään siirtymään Vehkahallista ulos aurinkoon treenaamaan niin mikäpä sen parempaa.

Kaksi ottelua ovat pelattu. Cupissa ja harjoituspeleissä verkko on heilunut. Mistä johtuu,

että maalihanat eivät vielä Ykkösessä aukaistu? - Kahdessa ensimmäisessä sarjapelissä viimeinen silaus on jäänyt uupumaan useista luoduista maalipaikoista. Treeneissä onkin nyt keskitytty enemmän hyökkäyspään pelaamiseen ja tekeminen on ollut hyvällä tasolla. Hyökkäyspäässä napsu lisää määrätietoisuutta ja rohkeutta jokaiselle ja ensimmäisen maalin jälkeen maalihanat pysyvät varmasti auki.

Viimeisestä pelistä on jo kaksi viikkoa. Onko se enemmän haittaa tai etua, jos verrataan tulevaan vastustajaan eli VJS:iin? - Uskon kahden viikon pelitauon lisänneen nälkää joukkueessa entisestään. Pienemmät vammat ja sairastelut on saatu hoidettua alta pois ja pelaajatilanne alkaa näyttämään paremmalta. Ollaan saatu hyvä treenijakso alle ja olemme valmiita ensimmäiseen kotipeliin.


Kuinka hyvin olette analysoineet vastustajan?

- Toistaiseksi ollaan vielä keskitytty enemmän omaan pelaamiseen, mutta varmasti jollain tasolla tullaan käymään meille uutta vastustajaa läpi.


Kyseessä on kauden ensimmäisestä kotiottelusta. Viitaniemi on kuitenkin kaikki muuta kuin vakiopelipaikkaa. Mitkä ovat kentän hyvät ja huonot asiat?

- Kiva päästä vihdoin pelaamaan ensimmäinen kotiottelu, vaikkakin Harjun nurmelle ei vielä päästäkään. Tällä viikolla ollaan päästy treenaamaan Viitanimeen, kun kenttä on vihdoin kunnossa. Harjun ja sen nurmen luoma tunnelma on omaa luokkaansa, mitä on vaikea Viitaniemen tekonurmen luoda ympäristönä. Toivottavasti lauantaille saadaan kasaan runsaspäinen yleisö, joka toimii hyvänä tunnelmanluojana Viitaniemessä.


Lauantaina voitetaan, koska...

- Maali- ja voitonnälkää on kasvatettu siihen pisteeseen, että ensimmäisen kotipelin tuoman fiiliksen myötä 3 pistettä jää Jyväskylään.


Kiitos Kia ja tsemppiä peliin!

47 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page