top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Ennakko: Kausi pakettiin lauantaina

Päivitetty: 28. marrask. 2020


Viimein kausi on edennyt pisteeseen, jossa voidaan varmuudella sanoa, että kyseessä on kauden viimeinen ottelu. Liigakarsinnat laitetaan pakettiin joulunajan kynnyksellä Vehkahallissa. Ensimmäisen osaottelun tulos Vaasassa oli Pallokerhon kannalta imarteleva. 0-6 lukemat ja saman verran vierasmaaleja antaa happea valmistautua kauden päätökseen.


Ottelu Vaasassa kulki suunnilleen odotettua latua. Ottelun alkuun VIFK sai muutamia puolittaisia tilanteita. Ensimmäinen Jasmin Miettisen rangaistuspotkusta viimeistelemä maali, sekä vastaavasti Pauliina Tähtisen torjuma vaasalaispilkku alkoivat kääntää ottelua vihreille ja viimeisellään se meni menojaan. Läpihuutojuttu ottelu ei kuitenkaan ollut. VIFK:lla oli rankkarin lisäksi JyPK:n omista virheistä kaksi läpiajoa. Toisaalta omia maalipaikkoja oli useampaankin osumaan. Parannettavaakin jäi.


Kotiotteluun Pallokerho pääsee siis parhaista mahdollisista lähtökohdista. Varaa turvallisuuden tunteeseen tuudittautumiseen ei ole ja tahtotilan täytyy olla viime lauantain luokkaa. Kausi halutaan päättää kotiyleisön edessä voitokkaasti.


Luonnollisesti vaasalaisetkin pääsevät Jyväskylään ilman paineita. Hävittävää ei ole. Myös Vaasan stadionilla aistittu jännitys niin yleisössä, pelaajissa kuin taustoissakin on varmasti poissa ja Vehkahallissa nähdään astetta kovempi VIFK.


Pallopeleissä kaikki on toki mahdollista ja pillinvihellys lauantaina 90 minuutin jälkeen kertoo lopputuloksen. Mutta, vihreissä nutuissa lähdetään siitä, että JyPK juhlii lauantaina liigapaikkaa kaudelle 2021.


- Hyvistä lähtökohdista päästään pitkä ja monivaiheinen kausi päättämään. Vaasan vierailusta jäi tuloksesta huolimatta pelillisesti vielä paljon parannettavaa. Treeneissä pyritään siihen, että lauantaina ollaan taas parempia kuin edellisessä pelissä. VIFK pystyi luomaan maalipaikkoja ja meidän maaleista yli puolet oli erikoistilanteita. Parannettavaa jäi siis sekä puolustamisessa että hyökkäämisessä, töitä tehdään treenikentällä loppuun asti ja lauantaina selkeä tavoite on päättää kausi voitokkaasti, miettii kauden päätöstä päävalmentaja Tuomas Jaakkola.


149 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page