top of page

Kausi päättyy nousujuhliin


Lauantaina juhlitaan. Kausi päättyy Harjulle PKKU:ta vastaan ja seuran kauden päättäjäisten lisäksi juhlitaan liiganousua. Harjulla on luvassa tunnelmaa ja sitä omalta osaltaan siivittää Mieskuoro Sirkat. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat olleet tasaisia. Kauden avaus päättyi Keravalla 1–1 ja toinen Harjulla JyPK:lle lopun nousun jälkeen 3–2. Edellinen kohtaaminen Keravalla oli yksi Pallokerhon kauden parhaista esityksistä. 0–2 voitto tuli todella vahvan esityksen jälkeen ja joukkue oli selkeästi edellä.


PKKU varmisti karsintapaikkansa ylöspäin jo pari kierrosta sitten. Heidän isoimmat ottelunsa pelataan syyslomaviikolla, kun nousukarsinnassa vastaan asettuu joko TPS tai PK-35. Lauantai käy siis valmistautumisesta tulevaan. Keravalaisten loppukausi on ollut alkukautta vahvempi ja ansaitsevat paikkansa karsinnassa. Edellisellä kahdella kierroksella pisteet ovat menneet jakoon VIFK:n ja KTP:n kanssa.


JyPK:n viimeaikaisia tilastoja on sen enempää turha käydä läpi, ne ovat sitä samaa kuin koko kauden. Mikä voi nostaa kulmakarvoja, on se, että viimeisimmän kerran pallo on saatu JyPK:n verkkoon elokuun alussa. Eli nollaputkea voi laskea jo kuukausissa. Pallokerhon panos lauantaille onkin historiasävytteinen. Jos vihreät poistuu lauantaina kentältä ilman tappiota, tekee se eräänlaista historiaa. Joukkue pelaisi sarjakauden läpi tappiottomana. Pallokerho on ollut selkeästi kauden paras nippu, ottaa käteen minkä tilaston tahansa. On siis aika laittaa ne työrukkaset vielä kerran käteen. Kausi on ollut upea ja sitä kannattaa tulla juhlimaan lauantaina Harjulle.

195 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page