top of page

Kauden avauksesta pistejako

JyPKin avausottelu Keravalla PKKU:n vieraana päättyi pistejakoon 1-1 (0-0). Ottelu oli odotetun vähämaalinen, kuten joukkueiden aiemmat kohtaamisetkin.

Molemmat joukkueet saivat pallon kertaalleen ylärimaan ensimmäisen jakson aikana. PKKU sai parhaat paikkansa maalinedustan ruuhkista, vastaavasta tilanteesta pallo toimitettiin myös ylärimaan. Pari muuta paikka JyPK -puolustus siivosi vihreiden maalilla pelanneen Pihla Niinistön johdolla.

JyPK oli lähimpänä maalintekoa kulmapotkusta, kun Tao Starkin keskitys leijaili ylärimaan. Tauolle mentiin kuitenkin 0-0 tilanteessa.

JyPK pääsi johtoon 59. minuutilla. Pauliina Pirinen nousi oikealta boksiin ja laukoi pallon ohi Siiri Forsströmin.

Kotijoukkue tuli tasoihin vajaan 10 minuuttia myöhemmin. Saskia Salo rikkoi rangaistusalueella ja Maaria Roth laukoi pilkun varmasti sisään.

Suurin rynnistys kuitenkin loppui viimeisellä vartilla ja pisteet meni jakoon. JyPK avaa kotikauden ensi sunnuntaina Ilves/2 vastaan Viitaniemessä.