top of page

JyPK selkeästi edellä Harjulla

Pallokerho otti selkeä 4-0 (0-0) voiton Pallo-Iiroista. Voitolla JyPK tarrasi tiukasti kiinni yläloppusarjapaikkaan. Runkosarjaa on jäljellä vielä kaksi ottelua.

Pallo-Iirojen etsikkoaika oli ensimmäisen puoliajan keskivaiheilla. JyPK oli hieman hermostunut ja muutama syöttövirhe avasi Pallo-Iiroille mahdollisuuden johtoon. Satu Pitkänen ja epätarkka viimeistely jätti kuitenkin sarakkeen nollille.

JyPK:lla oli myös muutama paikka mennä johtoon, mutta tauolle mentiin 0-0 tilanteessa.

Toinen jakso sai sitten lentävänlähdön pallokerholaisittain. 47. minuutilla Nelli Husu pääsi puttaamaan pallon tyhjiin Kia Voutilaisen esityöstä. Voutilainen pääsi läpi, mutta Kiira Kaivola torjui laukauksen puolittain päätyrajalle, johon Voutilainen ehti ennen Kaisa Saarenpäätä ja käänsi pallon Husulle takatolpalle 1-0.

Tämän jälkeen Pallokerho meni menojaan. Kymmenen minuuttia myöhemmin Husu vapautti puolestaan boksin sisällä Voutilaisen, joka nosti pallon ohi Kaivolan 2-0.

Husu ratkaisi käytännössä ottelu itse 65. minuutilla 3-0 osumalla suurinpiirtein samoilta jalansijoilta kuin Voutilainen aiemmin. Parilla suunnanvaihdolla jalka vapaaksi ja komea laukaus takayläkulmaan ei antanut Kaivolalle mahdollisuutta.

4-0 oli lopulta kosmetiikkaa peliajan jo täytyttyä. Kaivolan avaus epäonnistui ja Pauliina Pirinenkävi naulaamassa loppuluvut taululle.

Pallokerho ei ole edelleenkään menettänyt pistettäkään kotikentällä.