top of page

JyPK juhlii 70-vuotistaivalta kesäkuussa Harjulla


Jyväskylän Pallokerho täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Lauantaina 18.6. pelataan seuran juhlaottelut Harjun stadionilla. Naisten Ykkösen sarjaottelu JyPK - Ilves/2 pelataan klo 16.00 ja Pallokerho All Stars - Raittius- ja urheiluseura Zoom klo 18.00. Molempiin otteluihin on vapaa pääsy.


Pallokerho All Stars koostuu Pallokerhon historian aikana pelanneista ja vaikuttaneista henkilöistä.


Raittius- ja urheiluseura Zoom on Vuonna 1963 perustettu helsinkiläinen urheiluseura. Sen lajeihin kuuluvat nykyään jääkiekko, jalkapallo, salibandy ja golf. Seura on toimintansa alkuvuosista lähtien tullut tunnetuksi näytös- ja hyväntekeväisyysotteluista, jollaisiin se on osallistunut ympäri Suomea.


Zoom perustettiin alun perin Yleisradion henkilökunnan jalkapalloseuraksi. Sen perustajiin kuuluivat muun muassa Jukka Virtanen, Aarre Elo ja Matti Kuusla. Myöhemmin toimintaan tuli mukaan eri alojen taiteilijoita myös Yleisradion ulkopuolelta. Nykyään jäsenistö koostuu pääosin tunnetuista kulttuurialan henkilöistä sekä toimittajista. Jyväskylässä mukana ovat mm. Arto Nyberg, Juha Kanerva sekä elokuvaohjaaja Claes Olsson.


JYVÄSKYLÄN PALLOKERHO JUHLAOTTELUT

la 18.6. Harjun stadion

klo 16.00 JyPK-Ilves/2 (Naisten Ykkönen)

klo 18.00 Pallokerho All Stars - Zoom

80 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page