top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

JyPK järjestää uuden poikien jalkapalloturnauksen JyväskylässäJyPK järjestää uuden poikien jalkapalloturnauksen Jyväskylässä nimellä Harjuturnaus. Yhteistyökumppanina kaupungin johtava poikajalkapalloseura JJK juniorit. Alkukesän kohokohta! Helppo tulla! Olemme keskellä Suomea! Hyvät olosuhteet! Meillä on yli 30 vuoden kokemus turnausjärjestämisestä!

Uuden kesällä 2022 aloittavan Harjuturnauksen järjestää Jyväskylän Pallokerho ja turnauksen järjestelyiden yhteistyökumppaneina toimivat JJK Juniorit ja Liikuntapääkaupunki Jyväskylä. JyPK ja JJK ovat pelanneet Harjun Stadionilla naisten ja miesten jalkapallon pääsarjoja 2000-luvulla.

Harjuturnaus on 7–15-vuotiaiden poikien turnaus, jonka sarjoissa ”isäntäjoukkueina” toimivat JJK juniorien ikäkausijoukkueet. Turnaus pelataan hyväkuntoisilla nurmi- ja tekonurmikentillä. Turnausjärjestäjä on järjestänyt kymmeniä onnistuneita turnauksia, järjestäen mm. vuosittain tyttöjen erittäin suositun ja Suomen toiseksi suurimman tyttöturnauksen, Hippo-turnauksen.

Ilmoittautuminen turnaukseen on auki. Käy ottamassa kaikki tarvittava tieto haltuun turnauksen kotisivuilla: harjuturnaus.fi


131 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page