top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

JyPK hakee päävalmentajaa


JYPK EDUSTUSJOUKKUEEN PÄÄVALMENTAJA Uutista päivitetty 4.10. viimeisen hakupäivän ja haastatteluviikon osalta.


Jyväskylän Pallokerho (JyPK) hakee Naisten Edustusjoukkueen Päävalmentajaa osa-aikaiseen tai oto-pohjalla olevaan työsuhteeseen (kausi 2022 ja mahdollinen optio kausista 2023-2024).


JyPK:n edustusjoukkueen päävalmentajana vastaat päätehtävänäsi seuran naisten edustusjoukkueen valmentamisesta, harjoitus- ja ottelutapahtuminen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä pelaajavalinnoista.


Toimit yhteistyössä Jyväskylän Urheiluakatemian, Jyväskylä Football Academyn (JFA) ja maajoukkueiden valmentajien kanssa. Tehtävissäsi sinulla on tukena valmennustiimi, seuran työntekijät (toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö, junioripäällikkö, talenttivalmentaja, hallintopäällikkö) ja seuran hallitus.


Edellytämme sinulta

· Vahvoja näyttöjä ja kokemusta vastuuvalmentajan tehtävistä

· Vahvoja esiintymis-, vuorovaikutus- ja johtamistaitoja

· Kykyä hyödyntää valmennuksessa nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä

· Suunnitelmallisuutta ja kykyä aikatauluttaa kalenterisi muuttuvissa tilanteissa

· Vähintään UEFA B-tason jalkapallovalmentajalisenssiä (Palloliiton valmentajakriteerit)

· Aitoa innostusta ja korkeaa motivaatiota kehittää nais- ja tyttöjalkapallotoimintaa


Olet oma-aloitteinen, innostava, positiivinen etkä pelkää muuttuvia tilanteita, vaan haet tilanteisiin ja tavoitteiden saavuttamiseksi sopivia ratkaisuja. Pystyt toimimaan itsenäisesti, kykenet tekemään päätöksiä ja kuitenkin olemalla yhteistyökykyinen ja tulet hyvin toimeen erityyppisten henkilöiden kanssa. Näytät suunnan, johon pelaajat ja valmentajat sitoutuvat. Omaat hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja motivointitaidot sekä hallitset kirjallisen suomen kielen tuottamisen taidon.


Odotamme valittavalta aiempaa jalkapallon vastuuvalmennuskokemusta huippukilpatoiminnasta sekä joukkueiden että yksilöiden parissa. Soveltuva koulutus (esim. opetusala, valmentaja, liikunnanohjaaja) lasketaan eduksi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostuksesi seuraamme kohtaan sekä vahva sitoutuminen tyttö- ja naisjalkapallon sekä huippukilpavalmennuksen kehittämiseen JyPK:ssa vaikuttaen samalla koko Keski-Suomen jalkapalloympäristöön.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si (ml. suosittelijasi) viimeistään su 10.10.2020 mennessä osoitteeseen jypktoiminnanjohtaja@gmail.com.


Kutsumme tehtävään sopivimmiksi katsomiamme hakijoita haastatteluun viikolla 41. Koska valittu henkilö tulee toimimaan myös alaikäisten nuorten parissa, hänelle tullaan tekemään rikostaustaselvitys JyPK:n käytäntöjen mukaisesti.


Lisätietoja: JyPK:n toiminnanjohtaja Petri Oksanen, p. 050 3314 615, jypktoiminnanjohtaja@gmail.com.


Lisätietoja seurasta ja edustusjoukkueesta:www.jypk.fi ja www.jypkliiga.fi

256 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page