top of page
  • Writer's pictureJyPK Liiga

Uutiset: JyPK hakee uutta päävalmentajaa (päivitetty)HAKUAIKA (2.-13.12.2020)


Jyväskylän Pallokerho (JyPK) hakee päävalmentajaa kokopäiväiseen työsuhteeseen. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.


JyPK:n Päävalmentajana vastaat seuran naisten Kansallisen Liigan joukkueen valmentamisesta sekä seuran valmennuspäällikön tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu myös naisten kakkosjoukkueen ja C–B -ikäluokkien kilpajoukkueiden toiminnan koordinointi, seuran valmennuslinjan ylläpito ja kehittäminen sekä näiden joukkueiden valmentajien tukeminen ja valmennuksen kehittäminen. Toimit yhteistyössä Suomen Palloliiton Keski-Suomen aluevalmennuskeskuksen, Jyväskylä Football Academyn (JFA), maajoukkueiden valmentajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Apuna tehtävissäsi sinulla on seuran toiminnanjohtaja, junioripäällikkö, hallintopäällikkö, valmentajat, seuran hallitus ja runsas joukko seuratoimijoita.


Edellytämme sinulta

• Vahvoja näyttöjä vastuuvalmentajan tehtävistä ja valmennuskokemusta nuorten parissa

• Kokemusta kouluttaa ja kehittää valmentajia

• Vahvoja esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja

• Kykyä hyödyntää valmennuksessa nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä

• Suunnitelmallisuutta ja kykyä aikatauluttaa kalenterisi muuttuvissa tilanteissa

• Vähintään UEFA A -tason jalkapallovalmentajalisenssiä (Palloliiton valmentajakriteerit)

• Aitoa innostusta ja korkeaa motivaatiota kehittää nais- ja tyttöjalkapallotoimintaa


Toimit tiiviissä yhteistyössä seuran junioripäällikön sekä kilpajoukkueiden valmentajien kanssa. Olet oma-aloitteinen, positiivinen etkä pelkää muuttuvia tilanteita, vaan haet tilanteisiin ja tavoitteiden saavuttamiseksi sopivia ratkaisuja. Pystyt toimimaan itsenäisesti, kykenet tekemään päätöksiä ja kuitenkin olemalla yhteistyökykyinen ja tulet hyvin toimeen erityyppisten henkilöiden kanssa. Näytät suunnan, johon pelaajat ja seuratoimijat sitoutuvat. Omaat hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja motivointitaidot sekä hallitset hyvin kirjallisen tuottamisen taidon.


Odotamme valittavalta aiempaa jalkapallon valmennuskokemusta kilpailutoiminnasta sekä joukkueiden että yksilöiden parissa. Soveltuva koulutus (esim. opetusala, valmentaja, liikunnanohjaaja) lasketaan eduksi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostuksesi seuraamme kohtaan sekä vahva sitoutuminen tyttö- ja naisjalkapallon sekä huippuvalmennuksen kehittämiseen JyPK:ssa vaikuttaen samalla koko Keski-Suomen jalkapalloympäristöön.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ottaa avauskokoonpanon paikka JyPK:n toiminnan kehittämisessä sekä valmentaa korkeimmalla sarjatasolla innostavassa ja muuttuvassa työympäristössä kannustavan tiimin tuella. Sinulla on iso rooli siitä mitä olemme vuonna 2021!


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si (ml. suosittelijasi) viimeistään su 13.12.2020 klo 12:00 mennessä osoitteeseen jypktoiminnanjohtaja@gmail.com.


Kutsumme tehtävään sopivimmiksi katsomiamme hakijoita haastatteluihin Jyväskylään (myös Teams-haastattelu on mahdollinen). Koska valittu henkilö tulee toimimaan myös alaikäisten lasten ja nuorten parissa, hänelle tullaan tekemään rikostaustaselvitys JyPK:n käytäntöjen mukaisesti.


Lisätietoja tehtävästä antaa JyPK toiminnanjohtaja Petri Oksanen, p. 050 3314 615 ja jypktoiminnanjohtaja@gmail.com. Lisätietoja seurastamme: www.jypk.fi ja www.jypkliiga.fi.

501 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page