top of page

Jatkosarja käynnistyy Vaasasta


Naisten Ykkönen kääntyy viimeiselle neljännekselle. Pallokerho aloittaa lauantaina yläjatkosarjan Vaasassa. VIFK lähtee jatkosarjaan kolmantena, JyPK pääsee kuuden ottelun jaksoon sarjakärjestä. Sarjajärjestelmä on selkeä. Sarjan ykkönen nousee Kansalliseen Liigaan kaudeksi 2024 ja kakkonen karsii liigan 9. kanssa. Molemmat kauden keskinäiset ottelut ovat kääntyneet JyPK:lle 2-1. Myös tilastollisesti vihreät ovat olleet vaasalaisia niskanpäällä.


VIFK on pelannut vahvan kauden. Se oli pitkään sarjassa toisena. Runkosarjan loppu oli kuitenkin hieman keskikesää vaisumpi ja joukkue pääsee jatkosarjaa sijalta kolme. Viimeisellä runkosarjan kierroksella PKKU haki 0-3 voiton Vaasasta. Mahdollisuudet vähintään kakkossijaan ovat omissa käsissä, joten Vaasassa varmasti halutaan pitää tuosta kynsin hampain kiinni.


JyPK päätti runkosarjan Espoossa 0-2 voitolla EBK:sta ja on onnistunut pelaamaan itselleen pienen kaulan sarjataulukossa. Pallokerho on pelannut tähän mennessä tappioitta läpi Ykkösen. Joukkueen suoritustaso on ollut korkea ja hieman hiljaisempinakin päivinä se on pystynyt hakemaan tuloksen. Jälleen kerran lauantaina tarvitaan suuri työmäärä pisteisiin, mutta joukkue on vastannut haasteeseen kauden aikana jokainen kerta ja kolme pistettä rannikolta on ainoa tavoite.

39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page