top of page

Isoja pisteitä jaossa sunnuntaina


Sunnuntaina palataan kotiotteluiden pariin Harjulle. MeNaiset -teemaottelussa Keski-Suomeen matkan tekee PKKU. Tämän kauden liigasta PKKU on ylivoimaisesti eniten kohdattu vastustaja viimeisien vuosien aikana. Tällä kaudella sekä preseasonilla ja kauden alussa Pallokerho vei voiton.


PKKU:n kausi on tuloksellisesti ollut mollivoittoinen. Viimeisestä viidestä ottelusta pisteitä ei ole tullut. Yli viiden maalin päästettyjen keskiarvo samassa aikajaksossa on tehnyt lähtökohtaisesti pisteiden metsästyksestä vähintään vaikeaa. Ella Leskelän kolme tehtyä maalia ovat nostaneet hänet joukkueen tehotilaston kärkeen. Edellinen ottelu päättyi PK-35 Vantaan 0–4 voittoon. Lienee itsestäänselvyys, että kurssin kääntäminen on tavoitteena jo sunnuntaina.


JyPK aloitti toisen kierroksen räväkästi ja haki pisteet Paloheinästä HPS:n vieraana kovan taistelun jälkeen. Jo ennen juhannusta näkyneet positiiviset signaalit näyttävät olleen oikeita ja tiistain cup-ottelu Seinäjoella vahvisti tuota näkemystä. JyPK on ollut PKKU:ta edellä tällä kaudella sekä jo divisioonassa. Ottelut ovat tosin olleet maalin pelejä, joten vihreät ovat olleet tiiviitä sekä tehokkaita oikeaan aikaan. Ainoa tavoite sunnuntaille on jatkaa hyvää toisen kierroksen aloitusta toisella voitolla putkeen. Se on mahdollista hyvällä iltapuhteella kotipyhätössä.

43 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page